film & GeForce 2 MX/MX400

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
#cooler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

film & GeForce 2 MX/MX400

Příspěvek od #cooler »

čau mám takovy problem... na jiz zminene karte se mi kouse film. Neni to ani chvilema
jako pocelou dobu. Zkousel jsem jine ovladace ale nepomohlo to.

Muzete mi poradit cim by to mohlo byt? :(
quicksilver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od quicksilver »

Pokud sledujes rad filmy a mas prachy vymen stary zelezo za novy a kup si ATInu ma nejlepsi obraz co se tyka aj sledovani filmu a ja si to vychutnavam :wink:
C:AMD Phenom II X4 965 black edition Quad-core 3400Mhz, socket AM3, Chl: NOCTUA NH-U9B SE2,Pam: OCZ DIMM 8GB DDR III 1600MHz OCZ3P16004GK Platinium XTC GK: SAPPHIRE R270X 4GB , Z:ASUS M4A785TD-EVO, Zdroj: CORSAIR TX750 V2,Větračky: 2x 12 cm Thermaltake Smart Case Fan II A2029, HDD = 2TB DAT Skříň: Thermaltake Armor Jr. VC3000BNS: WIN : WIN 10 PRO 64BIT CZ
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Filmy dekoduje procesor, v 99% pripadu. Uved co mas za masinu a co chces poustet za film (kodovani, ne titul).
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

grafika musi urcite postacovat, me se prehravaji Divx a Xvid v naproste pohoda na masine PII 400 128MB RAM 1MB integrovana grafika + linux + VLC player...

Grafikou to urite nebude spis bych to videl na zbytek sestavy + spatny vyber kodeku..

zkus toto....
1. varianta : Bsplayer + FFDShow nebo CCCP

2. varianta : VLC player pro windows
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“