Flashdisk Kingston DT Mini fun 2/4GB

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Pajax
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Flashdisk Kingston DT Mini fun 2/4GB

Příspěvek od Pajax »

Koupil jsem si 3 flashdisky kingston minifun 2gb a jeden 4gb.Udelal jsem testy v ATTO a HDtune.Vysledky prilozim jestli mi to pujde...Ale dopadlo to zajimave.
Vsechny 2GB verze mely svorne s tovarni fat tabulkou(fat 16) vysledky kolem 12MB zapis a 32 cteni.Po reformatu na fat 16 se zapis zvysil na 17-18MB/s.Po formatu na fat 32 jeste o par KB vyse. V HD tune ukazuje pristupovou dobu 0.4ms.Burst rate 4.5MB.

ovsem 4GB verze je pomalejsi. 12MB zapis a 18MB cteni.V HDtune ukazoval disk narust cteni asi na dvojnasobek v 60% kapacity.(cim to muze byt???),burst rate 11,9MB,0.6ms.Po reformatu se nic nezmeni v ATTO,ale v HDtune se zmensil narust,zacal az asi v 95% a zkoncil v 99%.Jinak ani pred formatem jsem nepozoroval nejake zmeny v rychlosti cteni a to jsem v TCM prekopiroval cely obsah.Podle me HDtune dela chybu.Ale budu rad za kazdy nazor.Zkusim uploadnout nejake imidze.

Jo a doporucuji koupit tuto flashku.Je fakt mala a vykonna.Podle me by mohla byt aj SLC.Cena na slovensku je kolem 260Sk v cesku 260Kc za 2Gb.

//cize galerie mimo provoz screeny nebudou:)
//pro vista ready boost: cteni random 4kb - 6,32MB/s,zapis 512KB random 3,08MB/s - cize splnuje
Co tě nezabije teď, to uspěje později.
Slepé uličky je třeba prozkoumat a světu oznámit: Tudy ne, přátelé.
"Very sad life. Probably have very sad death, but at least there is symmetry."
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“