fleš biosu ve win

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
cejnik
Začátečník
Začátečník

fleš biosu ve win

Příspěvek od cejnik »

Zdravím jde flešnout bios základní desky z windovsu? Pomocí nějakého prográmku? Mám desku msi k8 neo 4.
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

jde to, ale je to hodně riskantní a když se ti flash nepovede tak ta deska je mrtvá a musíš jít do servisu na přeflashovaní a pokud to flashnout nemusíš tak to ani nedělej
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Tu utilitu na ten flash mas na CD k desce a jde stahnout ze stranek MSI - sama se ti pripoji na net, bios stahne a pak flashne. Pokud ti to klekne, coz se ve win tak v 5% pripadu stava (alespon me), tak se budes proklinat zes to nedelal z dosu pac je to pak opruz tam cpat bios pokud comp ani nenabehne (ale jde to).
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Upgradoval jsem pres onu utilitku ve windows a bez problemu.. Jednalo se o desku MSI K8N Neo3.
meiilaX
Začátečník
Začátečník

Re:

Příspěvek od meiilaX »

mina píše:Tu utilitu na ten flash mas na CD k desce a jde stahnout ze stranek MSI - sama se ti pripoji na net, bios stahne a pak flashne. Pokud ti to klekne, coz se ve win tak v 5% pripadu stava (alespon me), tak se budes proklinat zes to nedelal z dosu pac je to pak opruz tam cpat bios pokud comp ani nenabehne (ale jde to).
Můžeš mi prosím poradit, jak tam ten BIOS zpátky dostat ?
MSI MSI Z77A-G43 | Intel Core i5-3570K | NVIDIA GeForce GTX 660 | Kingston 4x4GB DDR3 1600MHz CL9 | HDD WD Caviar Blue WD10EALX, 3,5" SATA/600, 32MB - 1TB | Fortron FSP600-80BPN - 600W | CoolerMaster Centurion 5 | Windows 10 64b
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“