Ahoj. Pri bootovani Win XP sa mi zhruba tak kazdy druhy raz restartuje PC tesne pred nabehnutim uvitacej obrazovky. Podobne to je, ked sa pokusam instalovat Vistu. Po nacitani instalacnych suborov, ked ma nabehnut instalacne prostredie sa proste PC restartuje. Malokedy aj nabehne, ale pri nahadzovani uvodnych udajov PC bud zamrzne, alebo sa zase restartne. Najskor som myslel, ze to bude zdrojom ktory bol 400 W Fortron Blue Storm, tak som kupil silnejsi 500 W Fortron, ale skoro ma dnes porazilo, ked sa mi to zase restartlo. Proste sa nic nezmenilo.
Predtym som problemy so startom Windowsu nemal (Vistu som neskusal). Ale medzitym som menil procesor (z Core2Duo 4500) na Core2Quad 6600 a tiez som kupil novy HDD Seagate Spinpoint F1 a Win XP som nainstaloval nan. Mam dojem, ze taketo problemy zacali zhruba v tom obdobi.
Mimochodom, PC je inak stabilne, system mi bezi bez seknutia alebo divneho spravania od rana do vecera.
Dakujem za pomoc.
PC sa restartuje pri starte systemu
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- messer19
- Nováček

-
PC sa restartuje pri starte systemu
MB: Gigabyte P35 DS3, CPU: Core2Duo 2.4 GHz, VGA: Asus GeForce 8800GT, RAM: ADATA 2x2 GB VITESTA Extreme Edition Dual Channel, HDD: 1x750 GB SAMSUNG SpinPoint F1, 1x320 GB WD, 1x250 GB Seagate, DVD: Asus DRW 2014 L1T, CASE: CoolerMaster Elite, ZDROJ: Fortron 400W
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele: