sicici zdroj, aneb o co jde?

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
kingbean
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

sicici zdroj, aneb o co jde?

Příspěvek od kingbean »

Prosim Vas co nejrychleji o radu. Dostal jsem zpatky z reklamace predni panel od scythe, je na regulaci vetracku a ma konektory na usb a jack a tak... po zapojeni do pc se po zmacknuti tlacitka start nic nestalo, ani na poprve ani na po pate, najednou cejtim takovej smrad, jako kdyz se pali kabliky, znam to od pajeni, tak jsem vsechno rychle vytahl a cucham ze smrad jde z panelu, tak jsem ho odpojil, ale nikde nic videt, ale pc opet nenabehlo, a zdroj zacal tak divne jakoby sicet, jako kdyz uchazi guma....jsem to rozebral zdroj vycistil a mam ho na stole, staci ho pripojit do proudu a zapnout to zadni tlacitko a uz zacne sycet, zda se mi ze je to takovej ten velkej kondik, nebo co to je, se detailne v elektrice nevyznam, ted nevim co s tim, asi vadi ze takhle syci co? bojim se ho pripojit zpatky do kompu ale kdyz to nenabehlo predtim tak asi ani ted to nenabehne.... nevite nekdo ci je to nejaka docasna zavada, nebo jestli se mi odporoucel diky
kingbean
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kingbean »

tak jsem si koupil dneska novej zdroj a deska nenabehne, tak doufam ze to schorelo vsechno vcetne pameti a disku:-((((((
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

odhadl bych že shořelo. to je prostě spotřebka. pokud si zdroj neměl v záruce tak jsi v hajzlu jako já před několika lety.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
kingbean
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kingbean »

vsechno je v zaruce, jenze jsem mu menil vetrak, takze mi to asi neuznaji, a jeste k tomu ta deska, nic na tom neni nikde videt ach jo:-(
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

to je dobře že neni vidět hlavně že je v hajzlu. spíš ten větrák je průser.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
kingbean
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kingbean »

nevim jak je tedko to lepsi raklamovat, jestli zvlast, nebo tam jit a rict jim co se stalo...
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“