Eminence
Moderátor: CageJ
- crashPC
- Mírně pokročilý

trošku to rozšiř. S reproduktory Eminence nějaké zkušenosti mám, čtu a řeším dost diskusí. Asi takhle: za ty penízky jsou to slušný repráky, a ty co znají jen PC chraptítka budou nadšení. V praxi a PA odvětví to jsou ale takové standartní repro za přijatelnou adekvátní cenu.
série Delta nejsou basové reproduktory, ale středobasové. nasvědčuje tomu stále menší výchylka, zatižitelnost 500W není reálná, a parametry reproduktoru se moc nehodí na basreflexovou ozvučnici - v zavřené právě moc nezabasuje. Taky jsem to zkoušel použít do subu, a není to ono. Na basy jsou tu dražší Eminence Kappa a Kappa pro, přičemž už se cena blíží spíš kolem 3000-4000Kč a to už se snad vyplatí pořídit nějaký bazarový RCF, Beyma, BC a jiné repráky.
série Delta nejsou basové reproduktory, ale středobasové. nasvědčuje tomu stále menší výchylka, zatižitelnost 500W není reálná, a parametry reproduktoru se moc nehodí na basreflexovou ozvučnici - v zavřené právě moc nezabasuje. Taky jsem to zkoušel použít do subu, a není to ono. Na basy jsou tu dražší Eminence Kappa a Kappa pro, přičemž už se cena blíží spíš kolem 3000-4000Kč a to už se snad vyplatí pořídit nějaký bazarový RCF, Beyma, BC a jiné repráky.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...