Mám více mechanik, ale mohu pálit jen na jediné (kterékoliv).
Používám Nero 8 (starší verze ale měly stejný problém).
Jde o to, že když na mechanice 1 dám pálit např. rychlostí 8x, a na mechanice 2 dám také 8x, tak mi rychlost u obou klesne na 4x...
Když dám pálit v mechanice 3, tak mi rychlost u všech klesne na 1,2 - 1,5 ...
Prostě se mechaniky dělí o rychlost...
Mám X2 4600+, 6 GB Ram + 2 GB ReadyBoost (64-bit Vista), HDD jsou SATA 2...
Vytížení CPU je jen 25%, paměti je dost...
Jestli je to Nerem, že neumí více pálení naráz, tak jaký - kvalitní - program mám použít? V jiných se moc nevyznám...
Předem děkuji za odpovědi a rady
Jak pálit na více mechanikách naráz?
- V
- Začátečník
-
- LiveBomb
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jo to by me taky zajimalo, a dobre by bylo, kdyby to umelo i frontu.... nahazet si projekty do fronty, dat ji palit a pak jen krmit plackama....
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Jeniiik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak pálit na více mechanikách naráz?
To ti nikdo neporadil? To to jeste nikdo nerozjizdel? Ja se ted snazim u zakaznika rozjet paleni na ctyri DVD-RW najednou, a v NERO jsem pevne doufal, bohuzel se kousne hned pri spusteni - no coment :-/// Nejaky vnitrni hlas mi rika ze je dobre aby byly vsechny mechaniky od jednoho vyrobce ... neni v tom tvuj problem?
LiveBomb je kdo? Az to rozdejcham, tak snad budu chytrejsi...
PS? Proc ti psa ten (piiip) LiveBomb tu nicnerikajici odpoved. Jedine co jsem z ni vycet je to, ze LiveBomb nevi o pocitacich vubec nic - vyhodit tri zadky penez za pocirac, a ve finale vlasnit nespolehlivou sunku, a jeste to pustit na web - tak asi chodim zbytek zivota kanalama. To bude asi exot
Vzkaz pro uzivatele LiveBomb ... kdyz nevim, tak neodpovidam! V opacnem pripade totiz prudim a jeste si delam ostudu!!! OK?!
LiveBomb je kdo? Az to rozdejcham, tak snad budu chytrejsi...
PS? Proc ti psa ten (piiip) LiveBomb tu nicnerikajici odpoved. Jedine co jsem z ni vycet je to, ze LiveBomb nevi o pocitacich vubec nic - vyhodit tri zadky penez za pocirac, a ve finale vlasnit nespolehlivou sunku, a jeste to pustit na web - tak asi chodim zbytek zivota kanalama. To bude asi exot

Vzkaz pro uzivatele LiveBomb ... kdyz nevim, tak neodpovidam! V opacnem pripade totiz prudim a jeste si delam ostudu!!! OK?!
- Maxtor
- Začátečník
-
Jak mas zapojene ty mechaniky..? ..vyzkousej jinak Alcohol 120%..
- zombux
- Odborník PCT
já s tímhle taky neuspěl, zkoušel jsem různé verze Nera a asi 6 nebo 8 mechanik naráz, a byla to tragédie, velká část médií byla špatně vypálená, rychlost kolísala. mám skoro dojem že tahle fičura je jen na okrasu, než aby to opravdu fungovalo
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Nevidím v tom problém:
http://www.cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=2005050102
pouze doporučuji u 3 a více mechanik snížit rychlost vypalování u DVD tak na 4x, u CD na 8x (to ale už většina současných mechanik neumí)
http://www.cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=2005050102
pouze doporučuji u 3 a více mechanik snížit rychlost vypalování u DVD tak na 4x, u CD na 8x (to ale už většina současných mechanik neumí)
Bathory