ZDROJ!!!!!!!!!!!!
- Myš
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
ZDROJ!!!!!!!!!!!!
Dobrý den,chtěl bych se zeptat,já když zapnu počítač,tak všechno jede ,akorát si myslím,že základka jaksi nejede,ale větráky všude jedou,ale prostě nenaběhne,dám reset a nic,takhle to zkouším dokud počítač s obrazovkou nenaběhne a když naběhne někdy,tak se zase kousne a musím udělat tvrdý restart.Myslím si,že je to zdrojem.Mám 350W a ted jsem si koupil nový počítač s AM2 AMD Athlon 4600+,ATI RADEON X1650,2 GB RAM,HDD 200GB,DVD Mechanika.PLS ODEPIŠTE ČÍM by to mohlo být
- Tomco
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- Myš
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Myš
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Myš
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Myš
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- MK
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Máš zapojený speaker? Žádný pískání? Jakou máš MB? Dělalo to od začátku, nebo až po nějaké době?
Ta sestava není nijak žravá, takže zdroj stačí bohatě libovolný Fortron klidně i 300W s trochu silnější 12V větví
Jako první zkus clear cmos
ohledně IDE kšandy: HDD zapojit na konec kabelu a je potřeba mít switche u hdd na master a mechaniky slave a taky IDE kabel 80žílový
Ta sestava není nijak žravá, takže zdroj stačí bohatě libovolný Fortron klidně i 300W s trochu silnější 12V větví
Jako první zkus clear cmos
ohledně IDE kšandy: HDD zapojit na konec kabelu a je potřeba mít switche u hdd na master a mechaniky slave a taky IDE kabel 80žílový
Asus P5K Deluxe, E8400 @4200Mhz 1.4V, Thermalright Ultra-120 Extreme, 933Mhz 4x1GB A-DATA, WD5000AAKS + silencer, Gainward 8800GTS 512MB @780/1850/2230, X-Fi Fatal1ty, Corsair HX520, Lian Li A10, Nec 20WGX2
- Myš
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- MK
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je něco špatně, tak většinou je to signalizováno pískáním. Kombinace delších a kratších písknutí něco signalizuje.
Flashovat zatím nemůžeš, když to ani nezapneš, nebo nemáš jistotu, že to při flashování nevytuhne. Příčin může být opravdu hodně, takže to je o laborování. Musíš postupně hledat čím to může být. Jako první zkus provést clear cmos - na desce je někde switch s tímto názvem /viz manuál/, který přepneš na pár vteřin a pak to dáš zase z5. Jo a předem radši odpoj napájecí kabel ze zdroje! Pak se uvidí co dál.
Flashovat zatím nemůžeš, když to ani nezapneš, nebo nemáš jistotu, že to při flashování nevytuhne. Příčin může být opravdu hodně, takže to je o laborování. Musíš postupně hledat čím to může být. Jako první zkus provést clear cmos - na desce je někde switch s tímto názvem /viz manuál/, který přepneš na pár vteřin a pak to dáš zase z5. Jo a předem radši odpoj napájecí kabel ze zdroje! Pak se uvidí co dál.
Asus P5K Deluxe, E8400 @4200Mhz 1.4V, Thermalright Ultra-120 Extreme, 933Mhz 4x1GB A-DATA, WD5000AAKS + silencer, Gainward 8800GTS 512MB @780/1850/2230, X-Fi Fatal1ty, Corsair HX520, Lian Li A10, Nec 20WGX2
- Holda
- Středně pokročilý

- Godzzila
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- srna
- Středně pokročilý

uplne prvni : pouzivat EDIT a INTERPUNKCI....kdo to ma cist
programy na vypocet potrebneho vykonz udroje jsou v sekci ostatni HW, hledej
dve veci na jednu ksandu....na mechanice das zezadu jumper na SL (slave), a na disku na MA (master)....je to tam popsany
MK: 80zilovej kabel NENI nutnej, staci 40ti
programy na vypocet potrebneho vykonz udroje jsou v sekci ostatni HW, hledej
dve veci na jednu ksandu....na mechanice das zezadu jumper na SL (slave), a na disku na MA (master)....je to tam popsany
MK: 80zilovej kabel NENI nutnej, staci 40ti

- Myš
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Myš
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jak mám udělat to nastavení té latence RAM???PLS poradte my už jsme s kámošem vyzkoušelli snad všechno,ale tadyto nevíme plsGodzzila píše:já bych to rozebral a zkusil znova složit, ale můj tip je spíš že deska nastaví latence RAM a frekvenci, ale napeti zustane na 1,8V a oni to nezvladaj takze to zamrzne nebo se to vubec nerozjede
- MK
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
už jsi udělal clear cmos? Dostaneš se do biosu?Myš píše:Jak mám udělat to nastavení té latence RAM???PLS poradte my už jsme s kámošem vyzkoušelli snad všechno,ale tadyto nevíme pls
udma66/100/133 potřebuje 80žil, netvrdil jsem že to nepojede s 40žílovým vůbec, ale kdo by dnes používal UltraDMA2 u nového HDDsrna píše: MK: 80zilovej kabel NENI nutnej, staci 40ti
- srna
- Středně pokročilý

- Jirka76
- Začátečník

-
Myš píše:Jak mám udělat to nastavení té latence RAM???PLS poradte my už jsme s kámošem vyzkoušelli snad všechno,ale tadyto nevíme plsGodzzila píše:já bych to rozebral a zkusil znova složit, ale můj tip je spíš že deska nastaví latence RAM a frekvenci, ale napeti zustane na 1,8V a oni to nezvladaj takze to zamrzne nebo se to vubec nerozjede
- Myš
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: