Prevod MPEG do DVD-Video

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Inferno
Začátečník
Začátečník

Prevod MPEG do DVD-Video

Příspěvek od Inferno »

Zdravim.
Mam problem Potrebuji prevest MPEG soubor na format DVD-Video ale bez rekomprese.Jen aby se z toho MPEGu staly ty klasicke VOB soubory.Zkousel jsem nejake softy ale vzy i kdyz se nic nepridavalo ani neubiralo tak pokazde se to prepocitavalo a vysledny efekt byl katastrofalni.Oproti originalu dosti znatelny rozdil.Ptorebuji toto kuli tomu abych mohl prevest nahravky ze satelitu na dvd ale aby se na to dalo divat i na domacim DVD prehravaci.Domaci prehravac nenacte disk ktery je vypalen formatem UDF pac soubor s filmem ma vetsinou pres 2GB a proto to potrebuju rozbit na mensi kusy tak jak je prave klasicke DVD video.Diky za pomoc.
Intel Core 2 Duo E6850,5GB DDR2 800mhz ram,Gigabyte ATI HD4850 512ddr3 ram +Arctic Cooler Accelero S1
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Prevod MPEG do DVD-Video

Příspěvek od Dzin »

Inferno píše:Zdravim.
Mam problem Potrebuji prevest MPEG soubor na format DVD-Video ale bez rekomprese.Jen aby se z toho MPEGu staly ty klasicke VOB soubory.Zkousel jsem nejake softy ale vzy i kdyz se nic nepridavalo ani neubiralo tak pokazde se to prepocitavalo a vysledny efekt byl katastrofalni.Oproti originalu dosti znatelny rozdil.Ptorebuji toto kuli tomu abych mohl prevest nahravky ze satelitu na dvd ale aby se na to dalo divat i na domacim DVD prehravaci.Domaci prehravac nenacte disk ktery je vypalen formatem UDF pac soubor s filmem ma vetsinou pres 2GB a proto to potrebuju rozbit na mensi kusy tak jak je prave klasicke DVD video.Diky za pomoc.
Já to ze satelitu koduji, je to lepsi než bez kodovani " komprese "
Možná to umi DVDarchitect, jelikož tak to delam když stríham video, už jen mpeg 2 převádim do DVD formatu. Ze satelitu prevadis do Mpeg 1 nebo 2 ? Nejlépe do Mpeg2VBR....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Inferno
Začátečník
Začátečník

Re: Prevod MPEG do DVD-Video

Příspěvek od Inferno »

No ja prave mam uz nachystany sestrihany film ze satelitu ve formatu mpeg2 a potrebuju to jen a pouze rozkouskovat na ty vob aby to zbastily ty stolni prehravace. Ale bez toho prekodovani.Pac kvalita je perfektni a v tom mpeg co je primo z toho satelitu se to vleze v pohode na jedno DVD .Ale cely jeden soubor co zaplni cele dvd neprehraje snad 95
% stolaku.A ani nevim proc to vetsina softu prekodovava.Je to snad nutnost?
Dzin píše:
Inferno píše:Zdravim.
Já to ze satelitu koduji, je to lepsi než bez kodovani " komprese "
Možná to umi DVDarchitect, jelikož tak to delam když stríham video, už jen mpeg 2 převádim do DVD formatu. Ze satelitu prevadis do Mpeg 1 nebo 2 ? Nejlépe do Mpeg2VBR....
Intel Core 2 Duo E6850,5GB DDR2 800mhz ram,Gigabyte ATI HD4850 512ddr3 ram +Arctic Cooler Accelero S1
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Tak DVDarchitect, jak jsem psal.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“