Mám problém, novej thread zakládat nebudu.
HP compaq 6720s, mám ho tak půl roku. S baterií pravda moc v rukavičkách nezacházim, ale většinu času jede ze síťě. Přibližne při 30% procentech se mi vypne ntb, ale v baterii ještě štáva zbyde jako kdyby baterie nedávala dost velký napětí. Výdrž se taky celkem snížila ale na tom mají podíl asi i jehoVisty. Dokáže mi někdo potvrdit mojí "teorii" ?
//D.M. vyděleno z tématu Vydrze baterii ( prehled )
HP compaq 6720s - problém s baterií
Moderátor: Don
- Chief4
- Začátečník
HP compaq 6720s - problém s baterií
9900k, 3070ti, wqhd@144 & 4k@60 OLED
- Sattero
- Začátečník
Visty na tom moc velký podíl nemají, to určitě ne. Lehce zvyšují spotřebu, ale nikterak závratně. Pokud ti to dělá často, tak pokud není třeba kontakt u baterie nějaký zaprasený (ano, kamarád opravdu měl kontakty ve špatném stavu a často mu to zheblo, ale i při 100%). Jinak jedině servis... nic jiného mě nenapadáChief4 píše:Mám problém, novej thread zakládat nebudu.
HP compaq 6720s, mám ho tak půl roku. S baterií pravda moc v rukavičkách nezacházim, ale většinu času jede ze síťě. Přibližne při 30% procentech se mi vypne ntb, ale v baterii ještě štáva zbyde jako kdyby baterie nedávala dost velký napětí. Výdrž se taky celkem snížila ale na tom mají podíl asi i jehoVisty. Dokáže mi někdo potvrdit mojí "teorii" ?
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
- Chief4
- Začátečník
Tak jsem to teď zkoušel, z 92% na 32% za 45 minut (wifi, net, bittorrent atd) pak jsem na chvilku odběh a už to bylo vypnutý. Zapnu, baterka ukazuje 6 minut a 14%(!) (i když to bude asi zkreslení vlivem větší spotřeby při startu, a boot taky hodně sežere) , nahodil jsem wifi a zas se to vyplo. Kontakty jsem předtim kontroloval a odstranil prach z prostoru pro baterii. Podle mě už to má ta baterka za sebou.
9900k, 3070ti, wqhd@144 & 4k@60 OLED
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak jí zkus reklamovat - pokud máš laptop půl roku, měla by být ještě v záruce...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník