/// Edit by Sentenced - Udelal jsem z toho novy tema, pac je to trochu neco jinyho nez testovani pameti a hodne lidi budou benchmarky taky urcite zajimat......
Wolf_CZ píše:Nevíte někdo o nějakym benchmarkovym programu na RAM ? Zkoušel sem sandru 2002 a na desce K7S5A s duronem 1200 mi podle toho běží pamět rychleji na 100 MHz než na 133Mhz .. je to možný ? V pamětích nejsem moc zběhlej tak mě plz nebijte
Pokud chces porovnávat výkon, musíš hlavně v BIOSu nastavit stejný parametry časování, zápisu, atd.Wolf_CZ píše:Nevíte někdo o nějakym benchmarkovym programu na RAM ? Zkoušel sem sandru 2002 a na desce K7S5A s duronem 1200 mi podle toho běží pamět rychleji na 100 MHz než na 133Mhz .. je to možný ? V pamětích nejsem moc zběhlej tak mě plz nebijte
ale po spusteni zmeri propustnost L1&L2 cache a taky pameti. Pro nejaky rychly srovnani zmeny vykonu pri ruznych nastaveni v biosu se to muze celkem hodit. Aspon si nevymysli takovy 'blbosti' jako treba 6GB/s+ v sandreSentenced píše:Memtest je TEST... ne benchmark.....