Ztráta notasu
Moderátor: Don
- GRACHUS
- Začátečník
Ztráta notasu
Zdravím,ztratil jsem notas.Hold moje blbost.Ale zajímalo by mě,pokud ho nikdo nevrátí,dá se někde nějak vystopovat?Třeba přes windows,když to tam nechá?Nebo i když to smaže?Zkrátka je nějaká možnost ho dostat zpět?
- Zivan
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Mas tam nainstalovany nejaky program, ktery by umoznoval ten notebook vystopovat? Asi nemas. Takze si chvili nadavej a pak se s tim smir
Muze ho vubec nekdo vratit? Mas na nem adresu, telefon, email? Nebo se da dostat do Windows (neni heslo) a tam najit nejakou identfikaci?
Muze ho vubec nekdo vratit? Mas na nem adresu, telefon, email? Nebo se da dostat do Windows (neni heslo) a tam najit nejakou identfikaci?
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jak píše Zivan v podstatě si nahranej - asi můžeš nahlásit policajtům krádež a dát jim výrobní číslo, ale pochybuju, že ho najdou... Technologie k vyhledávání ukradenejch notebooků jsou imho zatím dost v plenkách a navíc jsou to hodně drahý řešení, který navíc samozřejmě je nutný zakoupit ještě předtím, než ho od tebe někdo jinej koupí za pět prstů...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- GRACHUS
- Začátečník
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby ho našla nějaká lama, tak je schopná se pripojit stvojím jmenem i na skype nebo icq, ale čekat "až se lognes" je kravina... Zaheslovat bios, win a mít pojstku domacnosti, to je základ. Spoléhat na to že jsou slušní lidé je docela sci-fi...GRACHUS píše:Samozřejmě sem tam nic neměl.No vim,kde jsem ho stratil,tak jsem tam něco vyvěsil.Slušní lidi ještě existujou.Myslel jsem,že by se dal třeba vystopovat podle mac adresy sítovky.Když se připojí na net.Nebo je to blbost?Papíry od něho mám.
V XP bylo moje jméno,tak třeba podle toho....
- martin.ol
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Trochu OT: Já svého času uvažoval o pojištění noťasu proti ztrátě či krádeži A ČP do dokonce i vede, ale když mi řekli, že litr měsíčně a že se pod to nevztahuje, že mě na ulici někdo klepne a odejde s noťasem, že by mi ho musel lohnout z bytu či auta... tak jsem je poslal...
No a tak doufá v ty slušný lidi, co když najdou zaheslovaný noťas s linuxem a adresou na zadní straně, tak ho vrátěj
No a tak doufá v ty slušný lidi, co když najdou zaheslovaný noťas s linuxem a adresou na zadní straně, tak ho vrátěj
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
- Sten
- Žlutá karta Bazar
-
- faugusztin
- Začátečník
-
- Sten
- Žlutá karta Bazar
-