MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNA PRO DOMÁCNOST

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
NAMOREK
Začátečník
Začátečník

MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNA PRO DOMÁCNOST

Příspěvek od NAMOREK »

VŠECHNY ZDRAVÍM.
CHCI KOUPIT PRO POUŽITÍ V DOMÁCNOSTI MULTIFUNKČNÍ LASEROVOU TISKÁRNU. PORADÍTE MI NĚKDO, POKUD MÁTE ZKUŠENOST Z KONKRÉTNÍM TYPEM, OPTIMÁLNÍM S OHLEDEM NA KVALITU, CENU A LEVNÝ PROVOZ?
JEŠTE BY MNE ZAJÍMALO, JESTLI V PŘÍPADĚ PODPORY USB2.0 BUDE CHODIT I NA USB 1.1?
DÍKY ZA ODPOVĚĎ.
ZAJÍMALO BY MĚ, JESTLI INSTALACE WIN XP NA STOLNÍ PC A NA NOTEBOOK JE STEJNÁ, NEBO JESTLI SE NĚČÍM LIŠÍ?
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNA PRO DOMÁCNOST

Příspěvek od X-COM »

NAMOREK píše:VŠECHNY ZDRAVÍM.
CHCI KOUPIT PRO POUŽITÍ V DOMÁCNOSTI MULTIFUNKČNÍ LASEROVOU TISKÁRNU. PORADÍTE MI NĚKDO, POKUD MÁTE ZKUŠENOST Z KONKRÉTNÍM TYPEM, OPTIMÁLNÍM S OHLEDEM NA KVALITU, CENU A LEVNÝ PROVOZ?
JEŠTE BY MNE ZAJÍMALO, JESTLI V PŘÍPADĚ PODPORY USB2.0 BUDE CHODIT I NA USB 1.1?
DÍKY ZA ODPOVĚĎ.
USB je zpětně kompatibilní, jen ti budou windowsy hlásit, že zařízení může prcovat rychleji, kdybys ho připojil k USB 2.0. Taky bude pomalejší předávání dat, třeba velikou (datově) fotku to bude načítat pár minut.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“