Outlook 2007

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Dava_C
Začátečník
Začátečník

Outlook 2007

Příspěvek od Dava_C »

Čau, může mi někdo pls poradit jak v Outlooku 07 udělat, aby se kopie zpráv uchovávali na poštovním serveru a jak sesynchronizovat zprávy s poštovním serverem?

Použival jsem windows live mail, ale kvůli praktičnosti jsem začal používat Outlook. Ve wlm jsem měl mail přes imap a jakmile jsem po instalaci pc zprovoznil mail do klienta, automaticky se mi stáhly všechny zprávy ze serveru, takže jsem nemusel zálohovat.
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Pro uchovani zprav na serveru: Tools -> Options -> Mail setup -> Email accounts -> kliknes na account, kterej chces zmenit + das Change... -> More settings -> Advanced -> zaskrtnout "Leave a copy of message on the server"

Co myslis s tou synchronizaci nevim.
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
esso82
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od esso82 »

mina píše:Co myslis s tou synchronizaci nevim.
on mysli asi to ze aby bolo to iste na mailovom serveri co v Outlooku. . .takze. . . .ano. . . . .co budes mat v outlooku, to bude aj na serveri, ked z outlooku nieco vymazes, pri dalsej synchronizacii (prijem a odosielanie posty) sa to vymaze aj z mailoveho servera. . . .
loading...

PSN ID: esso82
Dava_C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dava_C »

na zanechání kopie na serveru jsem přišel prakticky hned jak jsem to sem napsal, ale synchronizace, tedy, když reinstalny wokna a znovu si zadám do outlooku můj účet, naskáčou mi všechny e-maily, které jsou na mailserveru půjde asi jen přes imap, tedy třeba imap.centrum.cz místo pop3, ale to v Outlooku nefachá.
esso82
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od esso82 »

pokial zadas v tej moznosti "nechavat kopie sprav na serveri" , tak ano, pokial tam ale este zaskrknes to "zmazat zo servera, pri zmazani z outlooku" tak samozrejme nie, ja osobne vyuzivam tu druhu moznost, aby v tom nebol bordel, a ked idem preinstalovat win, tak si vyexportujem postu a kontakty + nastavenia, trva to asiq 2 minuty. . . .
loading...

PSN ID: esso82
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“