Diskuse o závodních hrách obecně

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Diskuse o závodních hrách obecně

Příspěvek od Thellwin »

Poznámka tady mi vnukla nápad založit i tento thread.

Tak a můžeme se pobít ... :)
Goldnoob team proud member!
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

muzeme se i poblit?
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

jezdi tu zvas nekdo na www.simracing.cz ???
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Ne, já zkoušel LFS. V tom sem měl nejlepší pocit z auta. Sice mi tam chyběly skutečný auta, ale hra je to dobrá. Nicméně mě dost zklamali lidi. Sem si říkal, každý pod svým jménem, bude to na úrovni. Bohužel to bylo stejné jako v demu, tak sem to vzdal. Zapisovat do lig sem nikdy nechtěl, myslel sem, že s ježděním jenom tak večer mi to bude stačit.
Hodně dobrá hra je GTR2, ta zase ale trochu zaostává grafikou, podivnou kolizní fyzikou a pro mě debilním nastavováním auta. Tomu sem vůbec nerozuměl a nikdy dost dobře nepochopil.

Hry jako NFS sem hrával, ale od té doby co mám volant už jenom simulátory.
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Já to samé, od té doby co jsem si pořídil volant tak jezdím jen simulátory ... Nejvíce mě baví asi LFS, zkoušel jsem i rFactor ale tam mě zklamala fyzika ... :roll:
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nekdo od zavodní hry vyžaduje čiste relaxační arkadovitej přístup "chytnout a jezdit", jinej vyžaduje co nejdokonalejší simulaci vseho moznyho i nemoznyho...

Nekdo má radeji blondyny, jinej brunety ...

Co tu chcete vlastne resit ?
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Třeba to, proč nikdo neudělá hru s hratelností LFS a s novou grafikou. Teďka když Codemasters dostali licenci na F1, tak sem se tešil, že budeme mít F1 i na PC, ale jestli to dopadne stejně jak GRID...
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

F1 na pc mame a hodne dokonale ,ja to ale nejezdim na tú rychlost jsem uz starej :-D
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

série Gran Turismo

thread ended
IBM Thinkpad T42p
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

PzKpfw VI Tiger píše:Třeba to, proč nikdo neudělá hru s hratelností LFS a s novou grafikou. Teďka když Codemasters dostali licenci na F1, tak sem se tešil, že budeme mít F1 i na PC, ale jestli to dopadne stejně jak GRID...
k čemu potřebuješ plazma grafiku pokud máš maximální hratelnost?
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

PzKpfw VI Tiger píše:Třeba to, proč nikdo neudělá hru s hratelností LFS a s novou grafikou. Teďka když Codemasters dostali licenci na F1, tak sem se tešil, že budeme mít F1 i na PC, ale jestli to dopadne stejně jak GRID...
protoze tem, co to hrajou asi tak moc o grafiku nejde...? Ja kdyz hral LFS, tak sem se na grafiku nejak extremne nezameroval, proste musis si davat bacha na to, aby ti auto nekam neulitlo, takze tohle moc nevnimas.. to samy, kdyz sem vcera zkousel trialku rFactoru..
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Já vím, že v takových hrách o grafiku zas tolik nejde. ale bylo by to fajn :roll:
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Drtiva vetsina PC hracu nema volant(pokud nejsou vylozene zavodne zalozeni :) ), takze vydat zavodni hru na bazi simulace, byt se sebelepsi grafikou, by bylo nerentabilni. Myslite, ze kdyby se GRID hral jako LFS, tak by mel stejne prodeje?? To asi ne, jenom misto par milionu lidi by si to koupilo par stovek lidi s nejakym volantem.

IMHO kvalitni simulator se na klavesnici hrat neda.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

Z jakého pohledu jezdí "závodní hry"?
Létáte za autem, nárazník, "haupna", kabina ... ? :)
Já střídavě (dle hry) - nárazník, kabina.
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

Sentenced píše:Nekdo od zavodní hry vyžaduje čiste relaxační arkadovitej přístup "chytnout a jezdit", jinej vyžaduje co nejdokonalejší simulaci vseho moznyho i nemoznyho...

Nekdo má radeji blondyny, jinej brunety ...

Co tu chcete vlastne resit ?
:worship:

Je to tak, každému sedne něco jiného. Například já v poslední době hraju cod4 po netu a vyhovuje mi. Argumenty - ta hra je nerealná, vydržíš tam moc zásahů....... ale právě proto že ta hra není realná mě baví víc než kdybych sám byl ve válce.... hra = hrát si. Když přijdu z brigády či ze školy tak si sednu ke kompu a chci se pobavit ve světě kde nejsou takové složité situace jako v reálu, pustim si nfs a tam jedu 200km/h a kličkuju mezi autama, jak dám šipku tak auto jede, oddych od reality.....
Jde o to, co člověk od pc hry očekává a co mu dává..... je moc dobře, že vedle hard core simulátorů vychází i arkádové záležitosti .....

2sinpa: závodní hry hraju z pohledu kamery za autem, tak se mi to líbí:-)

sobo
takze vydat zavodni hru na bazi simulace, byt se sebelepsi grafikou, by bylo nerentabilni
kdysi jsem si koupil letecky simulator sabre ace....... na klávesnici to nešlo ovládat a měl jsem jen joypad...
Naposledy upravil(a) Dex_Holland dne ned 18. kvě 2008, 16:47, celkem upraveno 2 x.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Kabina, ale nárazník je taky efektní 8-)
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

Sobo píše:Drtiva vetsina PC hracu nema volant(pokud nejsou vylozene zavodne zalozeni :) ), takze vydat zavodni hru na bazi simulace, byt se sebelepsi grafikou, by bylo nerentabilni. Myslite, ze kdyby se GRID hral jako LFS, tak by mel stejne prodeje?? To asi ne, jenom misto par milionu lidi by si to koupilo par stovek lidi s nejakym volantem.

IMHO kvalitni simulator se na klavesnici hrat neda.
a co hovoris na seriu Gran Turismo, tych sa predalo nehorazne vela, dobre sa to hra i na pade i na volante, je to taky dobry stred medzi sim a arkadou a ma to dobru grafku.
Co sa tyka pohladu tak bude bumper (naraznik) kamera alebo kapota alebo kokpit. Nikdy nie zo zadu - neviem pri tom odhadnut tazisko auta a casto ani ohdahnut kedy ma uz auto na male.
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

MireC22: Jenze Gran Turismo NENI kvalitni simulator, o kterem jsem v minulem postu hovoril. Zkus hrat LFS na klavesnici, preju hodne stesti.

Jinak definici "je to taky dobry stred medzi sim a arkadou a ma to dobru grafiku" bych mohl bez problemu vztahnout i na GRID, o kterem bych ale po jizde na klavesnici s BMW M3 bez kontroly trakce prohlasil, ze se na volantu hraje prece jen lip. 8)
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

tak sry ale grid je viac arkada ako Gran Turismo, a i ked nie vsetci maju volant, nevidim problem si zaobstarat analogovy gamepad s analogovymi triggermi. Jednoducho by som rad privital na pc scenen nieco na styl gran turisma, a GRID to zial nie je. LFS je moc hardcore. Na PC chyba zlaty stred.

ps - ja som vo svojom predchadzajucom poste netvrdil, ze GT je daky extra super hc sim ale je to viac sim ako grid.
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

PzKpfw VI Tiger píše:Já vím, že v takových hrách o grafiku zas tolik nejde. ale bylo by to fajn :roll:
Problem je (ted se bavim vseobecne o zavodnich online simulatorech typu gtr, lfs, atd), ze kdybys tam mel supr drupr grafiku, tak bude brecet vetsina pubosu se svyma gf4mx ze ty novy hry se honej jen za grafikou :roll:
0118 999 881 999 119 7253
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“