Port Forward na WRT54GL+DD-WRT

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Port Forward na WRT54GL+DD-WRT

Příspěvek od MaTTo S »

Mam problem s presmerovanim portu z routra na notebook .
Router je pripojeny na siet lokalneho providera ktory mi presmeroval jeden port na moju neverejnu-lokalnu IP adresu , tuto IP adresu ma nastavenu router a naneho je aj presmerovany tento port, ja potrebujem ale aby dalej tento port bol presmerovany na notebooka ktory sa pripaja cez WIFI .Problem mam taky ze ked to nastavim cez web rozhranie routra v Port Forwarding tak to nefunguje, ale ked si to nastavi uTorrent pomocou funkcie UPnP tak vtom pripade je port presmerovany na notebooka ale ajtak to nefunguje tak akoby malo, proste ked pripojim kabel od providera do notebooku tak torenty idu 200-300KB/s, a ked idem cez router tak to ide 2-10KB/s !!
Pridavam screenshoty :
Takto je to presmerovane cez funkciu UPnP pomocou uTorrentu :
Obrázek
A port je v tomto pripade presmerovany :
Obrázek
Takto je to presmerovane bez funkcie UPnP cez volbu Port Forwarding :
Obrázek
V tomto pripade port presmerovany nieje :
Obrázek

Potreboval by som poradit co este treba nastavit a pozret aby som tento problem vyriesil.
Dakujem za pomoc .
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
esso82
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od esso82 »

a skusal si to uz forwardovat aj s vypnutym uPNP?
loading...

PSN ID: esso82
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

IP adresa na kterou to smeruje provider a ta ktera je nastavena na routeru (PC na primo) je stejna?
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

Ano, skusal som vypnut UPnP a nastavit len port forwarding a taktiez to nefunguje, provider smeruje port 8806 na IP-cku 10.10.3.31 ktoru ma odneho pridelenu router, ked mam v routri firmware DD-WRT tak presmerovanie mi nefunguje v 95% pripadov vobec a len niekedy nahodou sa to spojazdni aj to na kratku dobu, napriklad co stym spravim : spravim hard reset routra, naklonujem MAC adresu, nastavim heslo na wifi siet a na router, nastavim DMZ v nastaveniach routra pre IP 192.168.1.100 na routri sa rozsvieti dioda DMZ ,, na notebooku nastavim pevnu IP cku 192.168.1.100 a pripojim sa cez wifi na router, internet mi funguje no port nieje presmerovany ziaden ak kabel z routra pripojim priamo do notebooku tak port je presmerovany od providera OK,
Druha vec co som skusal : do routra som dal originalny linksys firmware a nastavil som presmerovanie portov, to zozaciatku nefungovalo tak som restartol router a skusil odznovu nastavit a uz to chodilo OK, lenze presmeroval som port 8806 na IP 192.168.1.100 na ktoru aj bol presmerovany OK, ale sucasne ten router presmerovaval ten port na vsetky IP-cky ktore sa naneho pripojili !!! Na notebooku som nastavil 192.168.1.250 dal som otestovat port 8806 a bol OK presmerovany a prijimal pripojenia z internetu cize znovu sa to nestandardne presmerovalo
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
esso82
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od esso82 »

taq to je yakesi komplikovane . . . .
loading...

PSN ID: esso82
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“