Když sem to nahodil, tak se temer splnilo to čeho sem se bál - Deus Ex2 syndrom - grafika dost prumerná, spíš podprůmerna a framerate hluboko pod optimem. Proste hrůůza. Pochybuju ze to nejakej patch zpraví. Vypada to na další zpraseninu.
Thief 3 - Deadly Shadows
Moderátor: Baneshee
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Thief 3 - Deadly Shadows
Hral jste to uz nekdo ?? Demo uz je u prilezitosti vydani volne ke stažení a moje první dojmy jsou takovy všelijaky. Ta hra je hrozne podobna 1. a 2. dílu, to je dobre, pac ty byly temer bez chyb. Má to ale jeden problem a to je podle me grafika.
Když sem to nahodil, tak se temer splnilo to čeho sem se bál - Deus Ex2 syndrom - grafika dost prumerná, spíš podprůmerna a framerate hluboko pod optimem. Proste hrůůza. Pochybuju ze to nejakej patch zpraví. Vypada to na další zpraseninu.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Už to pařím
, mám ..ehm ehm full verzi. 1 ani 2ku jsem nikdy nehrál, ale tohle mě docela chytlo. Jak píše Sent, ta grafika není nejlepší, ale celkem to jde. Dle mého ale lepší než SC:Pandora Tomorow a to i co do zábavy...
Asi dvě a půl hodiny jsem prolézal nějaký hrad a docela hukot
Trošku jsem si i pobloudil, ale nakonec jsem ten první levlík úspěšně završil. Teď jsem byl v nějakém městečku a okrádám pocestné
. Jenže mě chytli a strčili do basy
, ale naštěstí jsem ukradl strážnému klíče a jsem zase volný...samozřejmě beze zbraní, ty mi vzali a teď je musím jít hledat...
Nejdebilnější na týhle hře je nastavení ovládaní!!! Pohyb nejde nastavit na šipky!!! To mě dožralo nejvíc, takže to hraju na numerický klávesnici a nějak si nemůžu zvyknout...na klasickejch šipkách je nastavený prodloužený oko a nejde to přenastavit...docela by mě zajímalo jestli je to tou hrou nebo mnou...napište jak to máte vy...
Jinak THIEF 3 rulezzz
Asi dvě a půl hodiny jsem prolézal nějaký hrad a docela hukot
Trošku jsem si i pobloudil, ale nakonec jsem ten první levlík úspěšně završil. Teď jsem byl v nějakém městečku a okrádám pocestné
Nejdebilnější na týhle hře je nastavení ovládaní!!! Pohyb nejde nastavit na šipky!!! To mě dožralo nejvíc, takže to hraju na numerický klávesnici a nějak si nemůžu zvyknout...na klasickejch šipkách je nastavený prodloužený oko a nejde to přenastavit...docela by mě zajímalo jestli je to tou hrou nebo mnou...napište jak to máte vy...
Jinak THIEF 3 rulezzz
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nejvíc rulezzzz ten level v T2, kde lezeš pěknou štreku přes střechy domů k OBROVSKÝ budově na konci města, ze který máš cosi ukrást... Tenhle level je co do atmosféry extrémně výbornej...
Hrozně rozlehlej - trvá ti drahnou dobu, než se po střechách, skrz pár domů a přes pár stráží dostaneš k té cílové budově a uvnitř je to taky dosti promakaný... Žádná záležitost na půl hodinky... Znalci T2 jistě potvrdí... Takový mapy mám rád...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hraju to v rozliš. 1280x.... vše co de nastavit mám na max a šmejká to jak po másle...ICE píše:jaky to ma naroky?
Takže to poběží asi na všem...
recenze :
http://games.tiscali.cz/reviews/thiefds/index.asp
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, jednička i dvojka byly pro me absolutní pecky, proto sem se na tohle hodne tešil.TomV píše:To je škoda... Jedničku jsem hrál a byla dost dobrá, dvojku mám dokonce originál, a byl jsem zvědavej, co to udělá s tou trojkou... Takže asi spíš nic, než moc...
Btw, hrál jsi dvojku ?
Abys rozumel - zklamanej nejsem, mozna z grafiky, ale herne to vypada vyborne. vcera v noci jsem k tomu jeste sednul a fakt zajimavy.
Pevne doufam ze na tu grafiku si zvyknu. Je proste takova Deus Exovská
By me zajimalo čemu rikas jako po másle. Já 1280x1024 vzdavam a jdu na 1024. Pri 1280 se to podle me totalne škube. Nechapu jak muze nekdo s tak neoptimalizovanym enginem vylezt. Kdyz to srovnas s FC nebo tak, tak by se meli Ion Storm stydet.Roxyman píše: Hraju to v rozliš. 1280x.... vše co de nastavit mám na max a šmejká to jak po másle...
Takže to poběží asi na všem...![]()
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mě se to zdá plynulý, bez sekání...TomV píše:2 Sent : Dvojku jsem hrál taky na 1280x1024 s AA a na GF3Ti 500 to jelo celkem rozumně... Tak to musí být fakt hustota, když ti to nejede pořádně na R9800...
Schválně to odpoledne proženu frapsem a dám vědět kolik to hází FPS.
Ale možná to dělá jenom to demo, vzpomeňte na FC..tam bylo to demo taky divný...
Ještě jedna věc k této hře : tahle hra se vyznačuje tím, že se musí hrát za absolutní tmy, neboť když se na monitoru odleskuje byť jen sebemenší světlo není skoro nic vidět
Takže další pořádná noční pařba!
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to prohnal frapsem a v chodbách hradu mi to hází 40-60 FPS a třeba na nádvoří něco kolem 30-50 FPS v rozl 1280*....Multi tasking na 1x.
Kdyz ho dam na vic nez 2x, tak je pravda, že to jde trochu trhaně.
Na 1024*768 Multi tasking 2x - 40-50 FPS.
Ale rozdíl v grafice není moc vidět...
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jakej multitasking, co to meleš ??? Snad antialiasing, ne ?Roxyman píše:Tak jsem to prohnal frapsem a v chodbách hradu mi to hází 40-60 FPS a třeba na nádvoří něco kolem 30-50 FPS v rozl 1280*....Multi tasking na 1x.

- driven
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Nemozem spustit Thief 3 (demo) na mojom kompe.
Ked spustim hru, tak mi len pipne Windows (XP) a nenabehne nič.
Až keď dam Alt+Esc, tak mi v spodnej liste nabehnu 2 zalozky: Thief a Message. Ked ich chcem zobrazit neda sa to. Ked zavriem Message, tak mi nabehne hlaska, ze ci chcem odoslat spravu o chybe Microsoftu, alebo take nieco. To znamena, ze to vyhadzuje nejaku hlášku (Message), že?
Je to problem grafiky? Vyzaduje to Pixel Shadery?
Za odpovede dakujem.
Ked spustim hru, tak mi len pipne Windows (XP) a nenabehne nič.
Až keď dam Alt+Esc, tak mi v spodnej liste nabehnu 2 zalozky: Thief a Message. Ked ich chcem zobrazit neda sa to. Ked zavriem Message, tak mi nabehne hlaska, ze ci chcem odoslat spravu o chybe Microsoftu, alebo take nieco. To znamena, ze to vyhadzuje nejaku hlášku (Message), že?
Je to problem grafiky? Vyzaduje to Pixel Shadery?
Za odpovede dakujem.
llEPOX 8RDA+ rev 2.0 (nF2 Ultra400)ll Athlon XP 1800+ @ 2200+ (172x10,5=1,8GHz Thoroughbred A0)ll 2 x 256MB 400MHz RAM PQI (DUAL)ll Asus N6200GE 128MB 128bit 300/550 @ 350/650ll HDD Western 60GB 7200rpm 8MBll TEAC 540Ell TEAC W58Ell SB Audigy 2 ZSll Creative Inspire 5300 - 5.1ll Hansol 710P 17"ll DeskJet 840C ll
- zombux
- Odborník PCT

- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Roxyman
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jj přeně ten mám na myslizombie píše:myslí multisampling...TomV píše:Jakej multitasking, co to meleš ??? Snad antialiasing, ne ?Multitasking je úplně něco jinýho...
a přestaňte slovíčkařit! Sem se přepsal no...vám se to nikdy nestalo...že?
Už potřebuju na dovolenou...
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tož, teď jsem hrál kus toho dema (půlnoc, všude tma
) a přijde mi to dost dobrý... Engine by možná snesl pár úprav, ale líbí se mi dynamické stínování (ikdyž mi pořád chybí soft shadows) a pak taky ty odlesky na stěnách (materiálu), nevim, jak se tomu říká... Myslím, že bude dobrej, ale připomeňte mi, abych až zítra budu zase hrát, abych snížil rozlišení na 800x600...
1024x768 + plný detaily je už na mojí grafiku moc... 

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem k tomu včera v noci na chvili sednul a je to fakt dobrý. Hlavne zvuk me fakt dostává. Výbornej!
Z jakyho pohledu to hrajete ?? Ja klasicky first person, ten 3rd person mi proste nejak k Thiefovi nesedí
Z jakyho pohledu to hrajete ?? Ja klasicky first person, ten 3rd person mi proste nejak k Thiefovi nesedí
Naposledy upravil(a) Sentenced dne pát 4. čer 2004, 10:31, celkem upraveno 1 x.