Mozilla Thunderbird

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Erixonn
Nováček
Nováček

Mozilla Thunderbird

Příspěvek od Erixonn »

Můj provider má zaheslovaný server přes který odesílám i přijímám poštu.Vím heslo i jméno účtu,ale nechápu kde v Thunderbirdovi tyto údaje vložit,prostě jinak nejede to je hotové.Nechci používat ten tupý MS Outlook.Helpněte mi někdo pleas? :wink:
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
Erixonn
Nováček
Nováček

Příspěvek od Erixonn »

Toto nic neresi protoze potrebuju zadat dva parametry pro SMTP server-uzivatelske jmeno a heslo!ale jak?
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

Až budeš odesílat tak se tě na heslo zeptá...
Prioritně tu jde o to aby věděl: připoj se na třeba quick.cz jako uzivatel_xy. Server na to: a jaké je heslo? Thundrbirt pak na tebe: jaké je heslo? Ty mu to řekneš, případně zaškrtneš pamatuj si a pošta vesele putuje pryč...

A když si pak pořídíš rozšířeníčko SMT Select, pak vesele odesíláš maily odkudkoliv... super věc pro internetový kavárny :-)
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
Erixonn
Nováček
Nováček

Příspěvek od Erixonn »

martin.ol píše:Až budeš odesílat tak se tě na heslo zeptá...
Prioritně tu jde o to aby věděl: připoj se na třeba quick.cz jako uzivatel_xy. Server na to: a jaké je heslo? Thundrbirt pak na tebe: jaké je heslo? Ty mu to řekneš, případně zaškrtneš pamatuj si a pošta vesele putuje pryč...

A když si pak pořídíš rozšířeníčko SMT Select, pak vesele odesíláš maily odkudkoliv... super věc pro internetový kavárny :-)
rád bych toho Thunderbirda zprovoznil,ale jsem asi totální debil,protože se mi to furt nedaří,přitom MS Outlook mi šel.Zkusil jsem to znovu nastavit,ale na to heslo při odeslání pošty se mě nezeptal,napsal chybové hlášení,že se spojení se servrem smtp.hosting.cz nepodařilo navázat nebo je odmítlo.....atd.atd.. tak nevím :wink:
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“