Propojení LCD a PC(nejde signál)

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
hala37
Nováček
Nováček

Propojení LCD a PC(nejde signál)

Příspěvek od hala37 »

Zdravim,
potrebuju poradit mam lcd Philips 32PFL5403D a grafickou kartu s vystupem dvi,tak sem si koupil hdmi a dvi kabel,zkusil to propojit,ale kdyz odpojim svuj monitor na pc a pripojim kabel od LCD tv,tak se mi zobrazi jen cerna obrazovka s napisem zadny signal,vcera jsem to zkousel jeste pres S-video vystup,a to mi slo,ale slysel jsem,ze toto propojeni je lepsi.Ale nyni mi to vubec nejde,nevite proc se mi tam toto zobrazuje?Jeste jsem to zkousel na svem notebooku,a ten mi tv rozpoznal jako druhy displej,v nvidii(nejnovejší ovladače) mě napsalo,že se jedná o philips tv.ale do tv nejde zadnej signal,at tam dam cokoli.:(( Prosim poradte
esso82
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od esso82 »

cau. . .ja mam tiez philipsa, a GeForce 6800GT, takze na VGA mam zapojeny monitor a na DVI mam zapojenu telku cez DVI-HDMI kabel. Tiez mi to spociatku neslo, ale v nVidia Control Paneli som v tej zalozke kde vyberas na ktory display sa ti ma zobrazovat signal, som klikol na to vpravo "My display is not shown in the list. . ." a tam som dolu zaskrkol "Force television detection on start up" a odvtedy to funguje. . . .aj ked mi telku pise ako nejaky 3XWGA display ci co, ale funguje v poho. . . .
loading...

PSN ID: esso82
hala37
Nováček
Nováček

Příspěvek od hala37 »

Tak jsem to zkousel,a nepomohlo to.:(a mam grafiku jen Geforce GO 7200,ale tim by to byt nemelo ne?kdyz me to pres ten s video slot slo,a pres tenhle ne?:( ja to fakt nechapu prosel jsem uz vsechno,zkousel menit rozliseni,frekvenci a porad nic.:(( jo ale ted jsem si vsimnul,ze uz mi to nepise zadny video signal,ale je to stale cerne...tak zmena ted mi to pise nepodporovany format videa.rika to neco nekomu?
x52
Nováček
Nováček

Příspěvek od x52 »

nemůže to být prostě vadný dvi kabel
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“