Big Problem s DX 10.

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Zamčeno
RiCK
Začátečník
Začátečník

Big Problem s DX 10.

Příspěvek od RiCK »

Zvazujem kupu GeForce 9600 GT, GeForce 8500 GT alebo GeForce 7600 GS (v krajnom pripade) ale-
1. Otazka: 9600GT a 8500 GT podporuju DX 10 ale ja mam Windows XP ktore nepodporuje DX 10 a tak mi pojdu tie karty na XP ???
- Fakta: mne sa nejak podarilo nainstalovat DX 10 komplet vsetky suciastky a mam Windows XP SP3.
2. Otazka: Ja mam pre RAMky slot DDR 1. A teraz newem ci aj na Grafarnu mam DDR 1 alebo co (PCI-E, VGA ???) takze prosim pomozte mi s tym :huh:
- Fakta: Mam maticnu dosku Matsonic MS9127C z roku 2003 :( .Pojd mi na nom tie nove Graficke karty??? :sad:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Alert03
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Alert03 »

Tak prvne na tve desce neni PCIexpress slot takze si takze zas tak moc velky vyber nemasl. Zadruhe , to ze nemas pod XP DX10 nic neznamena , karta bude porad stejne vykona i pod DX9 jen ti u DX10 her nepujde DX10 zapnout.... Na tom jake mas RAM vubec nezalezi ve spojitosti s pametmi na grafice a grafiku s DDR1 stejne nesezenes :D :D :D Takze asi tak , stejne ti to tady za chvilku locknou, vyber GK se resi jinde....
Motherboard ASUS Striker 2 Formula nForce780i CPU Intel Quad Core Q9550@3.2Ghz (max. OC stable 3,9Ghz na vzduchu) + Cooler Gemin2 + 2xTT 120FAN -Idle 42C-Burn max(orthos)60C GK PoW GTX280 default (zatim) RAM 2x2GB A-data vitesta extreme DDR2 800Mhz 4-4-4-12 HDD 1x Samsung F1 250GB SATA2 16MB Cache + 2x Samsung F1 500GB SATA2 8MB Cahe + 1x External Western Digital MY BOOK 500GB Case Sharkoon Elite Plus , 2x120fan , 1x 250fan , 2x Blue neon ligth Zdroj POW/Tagan Black Diamond 650WKeyboard Logitech G15 Gaming Keyboard New Mouse Razer Lachesis + Cyber Snipa Pad Repro Logitech Z4 2.1 Headset Logitech Precision Gaming Headset MonitorLCD24" Dell UltraSharp 2408WFP
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Jak ti pise alert musis si sehnat neco do agp,ale myslim,ze nemusis shanet nic z novejch rad podle me mas nejakej starej procesor a ten by ti novy karty brzdil,misto 4-5 K za novou grafiku se mrkni po bazaru nekdy koupis amd 3000+ s deskou ramkou a treba 1950tkou za par tisic a budes se divit,jak ti takovy far cry pomasti...
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

procesor ze mam stary? 2.6Ghz Pentium . a co sa tyka grafiky - nVidia na AGP som nenasiel nijaky dobry a tak som vybral ATI Sapphire hd2600pro 512Mb. AGP DDR2. ale nejak ma znervoznuje to DDR2. ja ked mam maticnu tak mi na tom pojde aj DDR 2, 3, 4 na grafiku, cize je to jedno ze ake je tam DDR aj tak mi to pojde alebo co to znamena to DDR pri grafikach ????
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

to je právě jedno když máš RAM DDR a paměti na grafice DDR2, 3, 4 viz. já mám taky DDR RAM a DDR 2 na grafice
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

ddr a gddr jsou uplne odlisny, takze zadnej problem

Jestli to je 2.6 GHz Pentium4, tedy NetBurst, tak to by na nakou 9600gt bylo stejne velmi bidny.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

MIRA :worship: fakt diki to som potreboval bo som nevedel ci je to jedno ze ake je to DDR na grafike ale hlavne je aby to bolo na AGP. Diki Diki Diki :worship: :worship: :worship: teraz mi uz pojde Crysis a ProStreet a stale budem len :comp: :P :P :P
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

takovou slávu si pamatuju kdyý jsem si poprve zavázal tkaničku :-D
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Viděl jsem jak jede 9600GT na AMD 3700+ a chtělo by to něco silnějšího. Myslím že tvé pentium dostačovat nebude....
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

hh 9600GT 8500 7600 BYE BYE mne by tie nesli bo nemam PCI-Express a preto som si vybral ATI Sapphire HD 2600Pro 512Mb. 8xAGP .Ma s nim nekto skusenosti? Na youtube som videl Crysis na tejto grafickej karte a normalne to slo a ani kusok to neseklo, takze ma to byt dobra karta. PROSIM JE TO PRAVDA ZE ATI SAPPHIRE HD 2600Pro 512Mb. 8xAGP ma 4.0 PIXEL SHADER ?????????
AiX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AiX »

nevyplati se do toho investovat, sezens i 8-10 000 a kup si celej novej komp neco jak jsme udelal ja a fakt vyplati se to ver mi, ale hlavne si o tom neco precti nez neco poseres, spis bych si to u nekkoho nechal sllozit... :wink:
Jirkas77
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirkas77 »

Jo, 2600Pro ShaderModel 4ku ma.
Na Crysis ale tahle sestava nevim nevim, plynule by to mohlo jet pri 1024x768 na low detaily. Ostatni hry o poznani lepe.
C-Nooty
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od C-Nooty »

2600PRO/XT je shit když, už tak 2900
MB:Asus P5Q-E, CPU:C2D E8400 (3.6GHz), VGA:Sapphire 4870 Toxic 512MB, RAM:A-Data Vitesta EE 2x2GB 1066MHz, HDD:1xWD6401AALS, 1xWD2500AAKS, 1x WD1001FALS, PSU:Enermax Modu82+ 525W, Case:Thermaltake VC3000SNA Armor Jr., Sound:Asus Xonar DX/XD + Genius SW-HF 5.1 6000, DVDrw:Samsung SH-S223Q LS, LCD:EIZO 24" S2431WE, Cooling CPU:Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300, Cooling HDD:Noctua NF-P12-1300
Obrázek
Jirkas77
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirkas77 »

2900 se do AGP nedelala
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

no ja newem, na youtube to bolo 2400+ sempron a 1Gb. RAM a ja mam ++++podpis+++ takze newem. a ProStreet? co myslis pojde mi?
Jirkas77
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirkas77 »

ProStreety pojedou docela vpohode
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

uz sa tesim kedy mi pride grafika :P a to dokonca lacna :o len 2039-SK
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

CarbooNooty píše:2600PRO/XT je shit když, už tak 2900
lol, expert promluvil...
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Pokračovanie tohto threadu nemá zmysel, už by sa tu len hromadilo OT ...

Pokiaľ budeš mať ešte nejaké dotazy s výberom GK obráť sa do správneho threadu.

LOCK
.
Zamčeno

Zpět na „NVIDIA grafické karty“