Problem s pripojenim cez 9-pinovym DIN jack konektor
Moderátor: CageJ
- Klaboor
- Nováček

-
Problem s pripojenim cez 9-pinovym DIN jack konektor
zdravím všetkych....mm systém pozostávajúci zo zvukovej karty Sound Blaster X-Fi Elite Pro a reproduktorov Creative Megaworks THX 5.1 550....po vybalení zvukovej karty som našiel v baleni asi 2 metre dlhý 9-pin DIN jack kábel, ktory slúži na priame pripojenie externého boxu k reproduktorom creative....ak zrealizujem toto pripojenie jednoducho to nepracuje, ako keby nemali reproduktori šťavu, ako keby boli vypnuté.....ak pripojim naspať ďiaľkovy ovládač od reproduktorov, tak to hra fajn a všetko beží....písal som aj mail do creativu na support linku, ale dostal som len stručnú odpoveď, že sa to neda, ale podla mňa to je takáto odpoveď na nič, nejako mi nejde do hlavy to, že tieto reproduktory a zvuková karta v takejto cenovej kategórii to nepodporujú.....chcel by som ak by sa niekto našiel a napisal tu nejaké postrehy, poprípade poradil niečo k tomuto problému....je to trocha nepraktické ovládať hlasitosť priamo vo windowse, na oxternom paneli a ešte aj na ovládači od reproduktorov.....vopred diki za pomoc....
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Klaboor
- Nováček

-
to je pravda ze sa nemusia stelovat secky veci....ale niekedy sa clovak pozabudne kde co nastavil a ked sa to zapne tak strach v ociach a prekvapeny su aj susedia, rodicia a infarkt na krajicku
.....kazdopadne....trochu ma to prekvapilo...niekde som cital ze tuto podporu ma len trieda Itrique, iny zdroj vravi ze to nejakym sposobom ide (netusim akym), dalsi zdroj ze to funguje iba ak je to pripojene cez digital (pritom je napisane vsade v recenziach, ze iba analogovo pripojene repro)...no fakt neviem.....asi to necham tak ako to je