Spojení přes Asus WL-520GC s jinou wifi

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
benobi
Začátečník
Začátečník

Spojení přes Asus WL-520GC s jinou wifi

Příspěvek od benobi »

Zdravím,
mám menší problém. Kámoš má wifi síť a já ji doma vidím jen tak tak, ale připojit se k ní nemohu. KOupil jsem si asus wl-20gc že si to dám k onu a jeho signál chytím a rozvedu si po bytě. Ale nějak se mi to nedaří nastavit.

Někde jsem četl že tohle není klient, ale chlápek v krámě říkal, že to určitě půjde.

Od kámoše mám všechno: jeho mac adresu, ip adresu i heslo sítě. Jennevím jak se k jeho síti připojit.

D9ky za všechny nápady.
gn.jirka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Spojení přes Asus WL-520GC s jinou wifi

Příspěvek od gn.jirka »

benobi píše:Zdravím,
mám menší problém. Kámoš má wifi síť a já ji doma vidím jen tak tak, ale připojit se k ní nemohu. KOupil jsem si asus wl-20gc že si to dám k onu a jeho signál chytím a rozvedu si po bytě. Ale nějak se mi to nedaří nastavit.

Někde jsem četl že tohle není klient, ale chlápek v krámě říkal, že to určitě půjde.

Od kámoše mám všechno: jeho mac adresu, ip adresu i heslo sítě. Jennevím jak se k jeho síti připojit.

D9ky za všechny nápady.
Tohle je wifi router, no problem je v tom, že potřebuješ ještě jeden router. 1dnim chytneš síť od kamoša a druhým si to rozvedeš po bytě...S jedním routrem Ti to bude fungovat jen přes kabl...
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Potrebujes APcko, na ktere to chytnes ze site a na ktere napojis router, kterym to rozvedes po byte. No taky by ti mohl stacit repeater, ktery signal chyti a preposle.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
gn.jirka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gn.jirka »

LiveBomb píše:Potrebujes APcko, na ktere to chytnes ze site a na ktere napojis router, kterym to rozvedes po byte. No taky by ti mohl stacit repeater, ktery signal chyti a preposle.
Přesně tak ;-)
benobi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od benobi »

takže s tímto ten signál nechytím a nepošlu si do baráku?

a šlo by s tímhle ten signál aspoň chytit? že bych měl zatím noťas připojený kabelem? kámoš má rychlej net a tak se na něj budeme skládat oba
gn.jirka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gn.jirka »

benobi píše:takže s tímto ten signál nechytím a nepošlu si do baráku?

a šlo by s tímhle ten signál aspoň chytit? že bych měl zatím noťas připojený kabelem? kámoš má rychlej net a tak se na něj budeme skládat oba
To by mělo jet;-) Protože ten druhej Ti to rozhodí po baráku, signál máš v AP;-)
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Ale jo pojede. Musis ho prenout do rezimu Client :-)

A zbytek rozvedst kabelem.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
benobi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od benobi »

a jak se to přepíná? má vůbec tenhlekousek tu funkci klient?
benobi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od benobi »

tak mám větší problém

našel jsme na stránkách že klienta si povolím až po upgradu firmwaru
ale když se upgradoval tak se to seklo a teď roater nejde vůbec

je tam utilita firmware restoration, ale když to chci spustit tak mi to napíše abych vpnul firmware pro správnou fuknci a dál mě to nepustí
nevíte mi někdo poradit?

díky moc
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“