Moderátor: Loki5567
jestli se ti v nějakých aplikacích nedostává paměti, tak jo. jinak ne.DAveDOG píše:Mám v PC 4GB RAM v 1GB modulech, takže už nemám volný slot a rozšiřovat ji nehodlám. PC mám hlavně na net, filmy, hudbu a hry. Chci se zeptat jestli má smysle přecházet na 64 bit systém kvůli tomu cca 1GB navíc co by systém u mého PC využil. Neprovozuji víc náročných programů najednou (jako třeba virtualizace jiných systémů přes VMware apod.). Díky
a víš k čemu 64bit systém potřebuješ? jestli ne, tak ho nekupujdcjutty píše:A pojede ten 64-bit na PC s konfigurací: AMD Athlon XP 2800+, 1.5GB RAM, Nvidia GeForce 6600GT ?
pak čti... http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... &Itemid=41dcjutty píše:No nevím kdyby jsi přečetl můj první příspěvek tak se dozvíž, že nevím jakej je mezi tým rozdíl a jestli radši 64-bitovou verzi nebo 32-bitovou verzi !
to je docela zásadní problém, na tom 64bit systém nejde provozovat.dcjutty píše:Já mám procesor, který nemá 64 bitů. Vadí to nebo to nemá vliv?
jestli jsi ten článek četl pořádně, tak bys měl vědět že není třeba brečet, 64bit systém se stejně využije jen ve zvláštních případech. proč já ty články vlastně píšu když to nikdo nečtedcjutty píše:Aha tak nic. Koupím si 32 bitovou verzi!
při práci s PC někdo 64bit využije - takových aplikací je čím dál víc. samozřejmě, spousta lidí má 64bit jen pro efekt, nebo pro vyzkoušení.BRKO píše:Imho 32bit visty jsou pro bezneho usera naprosto dostacujici. Docela nechapu proc tolik lidi vubec ma 64bit. Hraju, cumim na filmy a pracuju na pc - nenasel jsem duvodpro 64bit.
Asi ze mit 64bit system je jakoze hustey pocin voe?