deska Asus P5B-e, RAM 2*1GB DDR 667Mhz, disk WD raptor, CPU pent D 950 + 9800GX2 - pri prostem testu grafiky v nainstalovanem crysis mam cca +- 15 fps na 1024*768 na medium detaily bez AA... trosku malo rekl bych
//Thellwin - upraven název threadu
Moderátoři: Walker1134, Wilik

To je jak být gigolo a mít malé péro, prosím tě kup si pořádný procesor, si piš že to je tím procesoremFofrer píše:Ahoj, dostal se mi do ruky pocitac, ktery mel problemy s bootovanim, takze je mozny ze je neco spatne, ale stav je nasledujici:
deska Asus P5B-e, RAM 2*1GB DDR 667Mhz, disk WD raptor, CPU pent D 950 + 9800GX2 - pri prostem testu grafiky v nainstalovanem crysis mam cca +- 15 fps na 1024*768 na medium detaily bez AA... trosku malo rekl bychnerika nekomu tenhle problem neco konktretniho? Je mi jasny ze ten "podvozek" je pro tu grafiku celkem na prd, ale az tak asi ne
Mam jakoukoliv moznost mimo reinstalu...

To se již do Low Endu neřadí...jak to pojmenovat?!Procesor balený ke Cornflake?Chang píše:Ano je... bohužel tohle je LOW END procesor s high-end grafikou... Hold kup nový procesor a zahraješ si

to bdue tím rozlišením...achválně jestli je možnost to pc píchnout alespon na 22" tak to zksute uvidíš že hnedka to bdue o něčem jiném.Fofrer píše:jezis pochopte, ze to neni muj komp a mam to v praci na naky plecceja se snazim vyresit podle me stale nizkej vykon
pridavam ze z 3d marku 2006 9800 bodu na 1024 mi pride na <>

nebude.. tam uvidis vykonFofrer píše:muzu to pichnout na monitor co dava 1600*1200 .. ale nevim jestli to neni zvytecna prace

No divil by si se, ale kravina to neni.Opravdu kdyz mas extremne slabej procesor a zapnes si hru v nizkym rozliseni, tak fps muze bejt nizsi nez ve vyssim rozliseni, kdy se projevi graficka kartaZub píše:dit je to kravina preci, nebo mi chcete nakukat ze moje HD 3870 bude mit v 3Dmarku nizsi skore v rozliseni 640*480 nezli v 1280*1024