problém ve sdílení Notebook Wifi Pc cable oboje Visty
Moderátor: Don
- L@nce!
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
problém ve sdílení Notebook Wifi Pc cable oboje Visty
Zdravím vím že se to tu řešilo milionkrát ale já prostě už stoho mumlání okolo a poslouchání cizích rad mám plnou hlavu.tak se obrácím na váš na zasvěcené lidi mám pc Vista ultimate 64x a notebook Vista Home Premium 32X a wifi router TP-Link 720g nebo 520g ted newím mno a nastavil sem sdílení disků na pc disk D a na NB disk D,vlezl do správce sítí a sdílení.pc se navzájem našli , klikl sem na ikonu od notebooku a chtělo to ode mě jakesi uživatelské jméno a heslo zadal sem tedy sebe jakožto admina,zadal jsem i heslo a nechtělo to vzít prej že chybné heslo nebo jméno tak sem zadal user méno sebe na pc a heslo mam taky admin prava a všechno je mimochodem stejne jak meno tak heslo ale nazvy počítaču jsou jine v označení noteboook je prostě NB a pc je pc a opět to nevzalo.Zajímalo by mě tedy co tam mám napsat skoušel jsem i nic nepsat a nic se nedělo.Nevíte tedy co mám nastavit nebo co tam mám vepsat díky moc za pomoc 
Master-blaster PC : Asus EEE 1005HA CPU: Intel Atom N280 1,66GHz RAM: 1GB DDR2 HDD: 250GB 5400ot/min GPU: GMA 950