X1550
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- toma
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
X1550
prosim poradte kde sa da stiahnut hotfix na 8.5 catalisty bo http://support.ati.com/ics/support/defa ... onID=31542 mi akosi nejde diq 
Gigabyte EP45, COREQ 9650@3600Mhz, Xigmatek Hammer, 8GBram, Sapphire 7770, SBXFi platinum, 2+1 homework audio, HDD+HDD+HDD=900GB, IBM21" , Dvdrw , Xigmatek Tower
- toma
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- toma
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ked uz som to nacal .. . newie mi niekto vysvetlit preco nespustim na inych ako orig. ovadacoch 2he vydeo v 3d marku 03 ?? proste som chcel last ovladace (niaky ten vykon navyse mozno) a ani ten hotfix to nerozbehal . . .
//edit Don: Uved jakou mas grafiku a zmen si nadpis nebo to budu muset locknout
//edit Don: Uved jakou mas grafiku a zmen si nadpis nebo to budu muset locknout
Gigabyte EP45, COREQ 9650@3600Mhz, Xigmatek Hammer, 8GBram, Sapphire 7770, SBXFi platinum, 2+1 homework audio, HDD+HDD+HDD=900GB, IBM21" , Dvdrw , Xigmatek Tower
- toma
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sioca
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Uprimne je to proto ze od verze Catalystu 7.8 ATI vicemene kasle na podporu AGP. Byly vydany nejake hotfixy na verzi 8.3 firmou Visiontek http://www.visiontek.com/teksupport/dri ... river.html a podobne od Sapphire, ale mnoho toho neresi.
Osobně jsem si nedávno koupil do AGP pěkný upgrade v podobě Radeon HD 2600XT s nímž jsem pak strávil následujících 5 hodin hledáním a instalací všemožných ovladačů a hotfixů aby mi karta vůbec jela. Bohužel maximum kterého jsem dosáhl byl asi třetinový výkon karty, s tím že nešly spustit žádně grafické bencharky. Takže karta putovala zpátky do obchodu na vrácení a budu se muset poohlédnout po nejaké GeForce.
Co jsem se dočetl na fórech, tak většinou funguje čistá instalace Catalystů 7.8 + CCC, ale vyšší ovladače už zlobí.
Můžeš se s tím buď smířit, nebo kartu vrátit - víc se toho podle mě teď dělat nedá.
Osobně jsem si nedávno koupil do AGP pěkný upgrade v podobě Radeon HD 2600XT s nímž jsem pak strávil následujících 5 hodin hledáním a instalací všemožných ovladačů a hotfixů aby mi karta vůbec jela. Bohužel maximum kterého jsem dosáhl byl asi třetinový výkon karty, s tím že nešly spustit žádně grafické bencharky. Takže karta putovala zpátky do obchodu na vrácení a budu se muset poohlédnout po nejaké GeForce.
Co jsem se dočetl na fórech, tak většinou funguje čistá instalace Catalystů 7.8 + CCC, ale vyšší ovladače už zlobí.
Můžeš se s tím buď smířit, nebo kartu vrátit - víc se toho podle mě teď dělat nedá.
- toma
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
DIQ
naprosto dostatecna odpoved (skoda) ale co uz aj ked s tou mojou grafarnou toho moc chcet nemozem
. .. tak snat neskur po uvedeni 4850ky pro agp uwidime CAW