Podivný problém s webem

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Dwarf_CZ
Nováček
Nováček

Podivný problém s webem

Příspěvek od Dwarf_CZ »

Mám takovej hodně zvláštní problém. Mám net přes kabelovku od UPC. Stáhování jede v pořádku, pingy skvělý, hry přes net v pohodě (hraju supreme commander a ten je na připojení docela náročnej) jenom webový stránky mi dělaj psí kusy a to doslova.

Vyzkoušel sem Operu, Firefox i IE a všechny dělaj to samí. Například náhodně místo zobrazení stránky se objeví zdrojovej kod daný stránky nebo se načte samostatnej obrázek z tý stránky(i jeho URL se hodí do adresy). Dál se stránky třeba odmítaj načítat, třeba až na několikátej refresh a nebo mi to taky nesmyslně skáče jako bych dával vpřed a vzad.(Kliknu na nějakej odkaz a otevře se mi stránka kde sem byl třeba před minutou) Nebo taky ještě lepší varianta kdy se zobrazí error 404 nebo error 400 (prohlížeč odeslal požadavek, kterému daný server nerozumí)
No prostě šílený zmatky.

Projel sem to snad všema anti spywarema a anti virama, dokonce sem mezitim i jednou formátoval systémovej disk. Budu vděčnej za každou radu, protože ještě chvíli a normálně to vezmu a vyhodim z okna :twisted:

edit : Už sem z nouze volal i na technickou podporu UPC. Sice sem čekal, že mi tam poraděj kulový, ale že mi technik poradí ať si přeinstaluju ovladače ke grafický kartě sem fakt nečekal :-D
Opteron 144 @ 2,7Ghz (1.4V) + Scythe Ninja Plus, DFI Infinity Ultra + Zalman NB47, 2x1GB A-DATA DDR500 ,Sapphire Radeon X1950XT, Maxtor 120GB ATA + 250GB SATA2, Enermax Liberty 500W
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

A co to zkusit snějakým notesem. Třeba od kamaráda? Osobně bych hledal chybu někde u DNS...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
1nfo
Nováček
Nováček

Příspěvek od 1nfo »

Měl sem obdobný problém, problém byl se Sunbelt Kerio Firewallem, dal sem ho pryc, nainstaloval jinej firewall a bylo po problemu.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“