Ahoj, mám takový problém s notebookem Lenovo R61 8919DEG (má v sobě wi-fi kartu Intel Wireless WiFi Link 4965AGN). Pořídil sem si k němu Wi-fi ADSl router Edimax 7084gB . Na NTB mám Windows Vista Business SP1. Pro navázání spojení k síti používám program ThinkVantage Access Connections v poslední verzi 4.52.
Problém je, že se po přípojení k domácí Wi-fi síti cca každých 10s odpojí a zase sám připojí. Router mi vyměnil prodejce za jiný kus, takže tím by to asi nemělo být. Pokud se připojím k sítí u kamaráda přes router D-link G664T, tak spojení drží a nevypadává, takže ani kartou v NTB by to mělo být. Když pošlu ping na adresu routeru, tak se ztratí maximálně jen první 1-3 pakety (to když je zrovna samovolně odpojena síť) ale pak se neztratí ani jeden.
Máte někdo nějaký dobrý nápad (mimo vyhoď Edimaxe do popelnice a kup si D-link) co s tím? Děkuji za odpověď.
Samovolné odpojování sítě u NTB Lenovo R61 a routeru Edimax
Moderátor: Don
- V3nd4
- Nováček

-
- twtw
- Nováček

-
- V3nd4
- Nováček

-
- honzanun
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- V3nd4
- Nováček

-
- honzanun
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já už mjsem to jakžtakž vyřešil - v nastavení síťovky jsem měl zaškrtnuto, aby se odpojovala a šetřila tak energii - to jsem vypnul a od tý doby se to neodpojuje... Ale mám další problém - když připojím ještě druhá noťas, tak ten můj se odpojí a nenačte síťovou adresu
Zatím jsem to vyřešil tak, že ten druhej je napíchlej kabelem, ale pěkně mě to sere 
CPU 64Core2@80000Ghz, 2TB RAM@6000Ghz, ATI HD 14700 2TB VRAM, HDD 64TB SSD, Monitor 90´´ OLED....