Apple iPhone 3G

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Apple iPhone 3G

Příspěvek od CZEBLADE »

Co si o nem myslite? zajimala by me ta cena, jestli bude i u nas za tak uzasnou nebo na smlouvu. Az na par veci nevypada tak spatne.
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
Cooper69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cooper69 »

Je to hračka a "styl" života. Cenou se vyrovná mnohem lepším zařízením, navíc to nemá HW klávesnici, nutnost používat iTunes,...
Naposledy upravil(a) Cooper69 dne čtv 12. čer 2008, 21:32, celkem upraveno 1 x.
Ahoj.
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

Nový 3G iPhone je z 99% stejný jak starý 2.5G iPhone a ceny 199USD/8GB, 299USD/16GB jsou samozřejmě dotovaný.
U Téčka zcela jistě na tarif na dva roky, odhadem 1000kč/měsíc, Vodafone se chlubí, že tarify na dva roky nemá, tak sem zvědavej. Jestli to budou chtít _jistě_ splatit za 6 měsíců, tak ten tarif bude muset být tak 3000kč/měsíc ... nebo holt budou riskovat kšeftaření.
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

spis bych pockal na ty novy samsungy Instinct a Omnia :roll:
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

axloth píše:spis bych pockal na ty novy samsungy Instinct a Omnia :roll:
ja teda radšej na htc diamond a touch pro
čo sa týka iphonu samozrejme zase veľmi dobrá reklama veľmi dobre účinkuje. všetci čakajú že prídu sa ťažko zarobenými 3000Kč z brigád do obchodu a kúpia si najlepší telefón pod slnkom. škoda že realita je inde
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

a jeste se zapomnelo od se na xperii :D
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

busy píše:
axloth píše:spis bych pockal na ty novy samsungy Instinct a Omnia :roll:
ja teda radšej na htc diamond a touch pro
No ale ta cena...
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

axloth píše:
busy píše: ja teda radšej na htc diamond a touch pro
No ale ta cena...
Cena nedotovaneho iPhonu by byla urcite jeste vetsi. Jinak cena je umerna tomu co ten telefon umi.
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

práve diamond sa dá predobjenať za cenu pod 12000Kč(VO cena). čo mi príde celkom slušná cena
LOKi04
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOKi04 »

Nevím kolik z Vás telefon opravdu měli v ruce a mohli ho alespoň minimálně porovnat s konkurencí. Ale touch floo je sice možná trochu ugrade do Windows Mobile 6.1, ale neumí multi touch. Je to prostě horší. Navíc počítám, že se bude dát sehnat Iphone 8 GB verze někde kolem 8 000. Za tuto cenu je daleko lepší mobil jak diamond. Má lepší procák, lepší prostředí, větší displey(rozlišení je menší, ale opravdu dostačující). Jediný můj problém s iphonem je itunes. Ale dnes je opravdu spousta prográmků přes které lze defakto jeho nevýhody odstranit. Navíc verze softwaru 2.0 odstraňuje takové ty neduhy Iphonu. Bude plně funkční "modrozub" a mnohlé další upgrady. Prohlížení internetu v iphonu je bezkonkurenční. Podotýkám, že nejsem majitelem iphonu a apple celkově nemám v lásce. Ovšem za iphone jsem moc rád a čekám na reakci Nokie, protože bude muset rapidně zlevňovat a drobet se polepšit. Pokud si dnes chcete koupit chytrý telefon s nejlepším poměrem cena/výkon je iphone nejlepší volba.

//Update :) Radím také počkat na Windows mobile 7, který se má nést v duchu iphone OS.
I love little dwarfies. You can expect only purity, but sometimes isn't truth.
-------
Live is gooood. Futurama 4ever
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

myslím že je zbytočné tu rozbiehať OT o tom či je iphone daleko lepší mobil ako diamond. Za prvé je to absolútna kravina. Za druhé každý telefón je smerovaný iným ľuďom. HTC smeruje svoje komunikátori ľuďom ktorý potrebujú pracovať aj keď pri sebe zrovna nemajú notebook či desktop. Iphone je smerovaný ovečkám, ktoré si potrpia na štýl a nechajú sa presvedčiť reklamou.
Inak by ma v celku zaujímalo kde si si mal možnosť vyskúšať touch flo z diamondu :). viem že ich je už vo svete dosť ale podľa toho čo píšeš tak predpokladám že si tak akurát niekde čítal ale nič neskúšal
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Ja mel v ruce starsi verzi Iphonu a neni to zas tak spatne. Ten Diamond ma taky hodne veci na nic, hlavne i baterka. Lepsi je Touch Pro... btw ani nevim zda nekdo z nich ma funkci copy and paste, coz Iphone teda urco nema a ten fotak tez ------
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

htc copy paste má. v dokumentoch úplne normálne a v opere to ide určite tiež. práca so súbormi a copy paste tiež nieje problém na wm už dlho. jediné čo bude na diamodne problém je baterka. ale bude sa dať kúpiť náhradná 1350mAh a potom to bude paráda. vôbec neľutujem že ho mám predobjenaný a nemôžem sa dočkať kedy príde.
čo sa týka foťáka tak diamond celkom prekvapil. stále sú to fotky nič moc ale na mobil slušné.
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

busy píše:htc copy paste má. v dokumentoch úplne normálne a v opere to ide určite tiež. práca so súbormi a copy paste tiež nieje problém na wm už dlho. jediné čo bude na diamodne problém je baterka. ale bude sa dať kúpiť náhradná 1350mAh a potom to bude paráda. vôbec neľutujem že ho mám predobjenaný a nemôžem sa dočkať kedy príde.
čo sa týka foťáka tak diamond celkom prekvapil. stále sú to fotky nič moc ale na mobil slušné.
pokud se nepletu, ten model nema pametovy karty ne? Nebude ti to vadit?

Sorrac, ze se do toho motam, ale taky vybiram mobil a nejaky HTC mam v planu..
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

ja ho budem mať na prácu. na mp3 a mobilné pozeranie videa mám 30GB zen. na dokumenty emaily a navigáciu (aj keď tú mám tiež aj samostatne) mi bohate 4GB stačiť budú. všetci tvrdia že je to málo ale nebudeme si klamať, málo je to tomu kto chce tam mať kopu mp3 a filmov a na to je iphone lepší. preto píšem že každý telefón smeruje úplne inej cieľovej skupine. Ale dosť sa to tu zvrhlo z diskusie o iphone
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

busy píše:ja ho budem mať na prácu. na mp3 a mobilné pozeranie videa mám 30GB zen. na dokumenty emaily a navigáciu (aj keď tú mám tiež aj samostatne) mi bohate 4GB stačiť budú. všetci tvrdia že je to málo ale nebudeme si klamať, málo je to tomu kto chce tam mať kopu mp3 a filmov a na to je iphone lepší. preto píšem že každý telefón smeruje úplne inej cieľovej skupine. Ale dosť sa to tu zvrhlo z diskusie o iphone
tak ja nerikam, ze tam chci mit kupu mp3 a filmu, ale stejne mi to pride malo, ten pristroj chci vyuzivat vic nez jenom jako pracovni nastroj, denne jezdim dve hodky vlakem, a dalsi mp3/PDA s sebou tahat nechci kvuli filmum a hudbe, takze by tohle pro me bylo idealni a v tom pripade by mi byly 4GB pravdepodobne malo..
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Říkám: "Proč ne?" Design to má hezkej, výbava u týhle nový verze taky vcelku ujde. Když vám nevadí, že nemá klávesnici, já se přidržím svejch oblíbenejch S60 Nokií :) ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Souhlas s RH.

iPhone je prostě telefon, který překonává všechny v ovládání (pozor, neplést si se zadáváním textu, psát na displeji prstem je opravdu nadlouho).

HTC je pro lidi, co chtějí od telefonu víc. I když je třeba pomalejší, tak nabízí prostě víc možností, víc funkcí, víc programů

Já radši volím více funkcí než jenom obyčejný telefon s vymakaným ovládáním
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Done presne, ja bych bez klavesky nechtel
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

jakožto majitel iPod Touche nemám ke koupi moc důvodů, ale cena je to úžasná i když bude dotovaná ... kdo to neměl v ruce, nepochopí ...
co se funkčnosti týče, jailbreak z toho udělá férové PDAčko ... ne ... daleko více než to, stovky aplikací, emulátorů snad všech starších konzolí, navíc SDK na spadnutí ... který ze smartphone zvládá nativně OpenGL? :wink:

sám mám v Touchi například Apache server a vpoho přes wifi ukážu zákazníkovi/šéfovi práci na webu (když mu nestačí display Touche) ... jak někdo trefně napsal, nejvíce sexy webserver na trhu :lol:
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“