Porouchané PC po prohrabání case
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- socek
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Porouchané PC po prohrabání case
Čus lidi hele ja sem rozebral cely pc, DVD-Rom, Hard-disk atd sem odpojil a vycistil aby v tom nebyl prach (byl to prece jen deda a trochu zapraseny) a od Mainboardu sem odpojil vsechny kabely a sundal vetrak opet sem to vyfoukal. Pak sem to slozil a odesel. Pak mi volal spolubydlici ze mi naformatovall nechtene hard-disk. Prisel sem domu a pri spusteni mi to napsalo cosi o Bootováni v anglictine nerozumel sem tomu tak sem to opet naformatoval ale instalace neprobehla, tak sem to zkusil restartovat a pc mi napsalo chybu "Systém Windows nelze spustit z důvodu potíží s hardwarovou konfigurací počitačového disku. Ze zadaného spouštěcího disku nelze číst. Zkonfigurujte spouštěcí cestu a hardware disku. Požadavky na konfiguraci disku naleznete v dokumentaci k systému Windows.". Tak a to je vsechno moje trapeni prosim pomoc ja uz si nevim rady. Dík predem.
Dont stop hip-hop.
- GaGy
- Začátečník

To vypadá na zničený disk .. zkus tam dat jinej a nainstalvoat widle ... mě to udělalo taky ,pomohla reklamace disku.
R7 9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
- socek
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: