A od té doby se mi dvakrát stalože se mi počítače v 7:00 sám spůstí. Už jsem prolezl co jsem mohl, a za boha nemůžu přijít na to kde to mám blbě nastaveno. Předtím to rozhodně nedělal?? Předem moc děkuju za rady

Moderátor: Loki5567
JendaH píše:Mám problém, nainstaloval jsem nový systém, společně s výměnou systémových disků, a od té doby mi při vypnutí zůstane ve stavu né zcela vypnutém (mám maximus formula a kontrolní displej po vypnutí stále svítí - v biosu nastaveno aby vypunutý nesvítil).
A od té doby se mi dvakrát stalože se mi počítače v 7:00 sám spůstí. Už jsem prolezl co jsem mohl, a za boha nemůžu přijít na to kde to mám blbě nastaveno. Předtím to rozhodně nedělal?? Předem moc děkuju za rady
Tak už jsem to asi vyřešil, neni mi přesně jasný jak se to tak nastavilo, protože dřív jsem to tak 100% neměl, pod tim velkým tlačítkem pod Startem jsem měn nastaven režim spánku a né vypnout počítač.JendaH píše:JendaH píše:Mám problém, nainstaloval jsem nový systém, společně s výměnou systémových disků, a od té doby mi při vypnutí zůstane ve stavu né zcela vypnutém (mám maximus formula a kontrolní displej po vypnutí stále svítí - v biosu nastaveno aby vypunutý nesvítil).
Jo abych nezapoměl, tak to dělá jenom po vypnutí z Vist, jakmile počítač vypnu z XP, tak je to ok. Takže je to stoprocentně nastavení ve Vistách. Ale kde?
ne ne.. nakonec to bylo jenom nastavení toho tlačítka pod startem, ale je mi stejně divný že se pustil vždycky v 7 ráno, zajímalo by mne kde se nechá nastavit ten čas.D00M píše:nemáš tam TV nebo satelitní kartu a nenechal sis někde načasované nahrávání?