Automatický start PC - Vista

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows Vista.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
JendaH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Automatický start PC - Vista

Příspěvek od JendaH »

Mám problém, nainstaloval jsem nový systém, společně s výměnou systémových disků, a od té doby mi při vypnutí zůstane ve stavu né zcela vypnutém (mám maximus formula a kontrolní displej po vypnutí stále svítí - v biosu nastaveno aby vypunutý nesvítil).

A od té doby se mi dvakrát stalože se mi počítače v 7:00 sám spůstí. Už jsem prolezl co jsem mohl, a za boha nemůžu přijít na to kde to mám blbě nastaveno. Předtím to rozhodně nedělal?? Předem moc děkuju za rady ;)
CPU: Intel I5 2500k Cooler: EKL Alpenföhn Brocken , MB: Asus P8P67 Deluxe B3, Case: Gigabyte 3D Aurora 570 Silver, RAM: 8GB Corsair Vengeance DDR3-1600, VGA: HD3870 512MB Powercolor , HDD: 128GB Crucial m4 SSD + 2000GB Samsung EcoGreen F4 , POWER SUPPLY:Fortron Blue Storm II 500W
JendaH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Automatický start PC - Vista

Příspěvek od JendaH »

JendaH píše:Mám problém, nainstaloval jsem nový systém, společně s výměnou systémových disků, a od té doby mi při vypnutí zůstane ve stavu né zcela vypnutém (mám maximus formula a kontrolní displej po vypnutí stále svítí - v biosu nastaveno aby vypunutý nesvítil).

A od té doby se mi dvakrát stalože se mi počítače v 7:00 sám spůstí. Už jsem prolezl co jsem mohl, a za boha nemůžu přijít na to kde to mám blbě nastaveno. Předtím to rozhodně nedělal?? Předem moc děkuju za rady ;)

Jo abych nezapoměl, tak to dělá jenom po vypnutí z Vist, jakmile počítač vypnu z XP, tak je to ok. Takže je to stoprocentně nastavení ve Vistách. Ale kde?
CPU: Intel I5 2500k Cooler: EKL Alpenföhn Brocken , MB: Asus P8P67 Deluxe B3, Case: Gigabyte 3D Aurora 570 Silver, RAM: 8GB Corsair Vengeance DDR3-1600, VGA: HD3870 512MB Powercolor , HDD: 128GB Crucial m4 SSD + 2000GB Samsung EcoGreen F4 , POWER SUPPLY:Fortron Blue Storm II 500W
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

je to opravdu vypnutí nebo je to hibernace nebo režim spánku? je tam SP1?
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
JendaH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Automatický start PC - Vista

Příspěvek od JendaH »

JendaH píše:
JendaH píše:Mám problém, nainstaloval jsem nový systém, společně s výměnou systémových disků, a od té doby mi při vypnutí zůstane ve stavu né zcela vypnutém (mám maximus formula a kontrolní displej po vypnutí stále svítí - v biosu nastaveno aby vypunutý nesvítil).

Jo abych nezapoměl, tak to dělá jenom po vypnutí z Vist, jakmile počítač vypnu z XP, tak je to ok. Takže je to stoprocentně nastavení ve Vistách. Ale kde?
Tak už jsem to asi vyřešil, neni mi přesně jasný jak se to tak nastavilo, protože dřív jsem to tak 100% neměl, pod tim velkým tlačítkem pod Startem jsem měn nastaven režim spánku a né vypnout počítač. :-D

Stejně by mě ale zajímalo proč se počítač zapínal vždy v 7 hod ráno?
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

nemáš tam TV nebo satelitní kartu a nenechal sis někde načasované nahrávání?
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
JendaH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JendaH »

D00M píše:nemáš tam TV nebo satelitní kartu a nenechal sis někde načasované nahrávání?
ne ne.. nakonec to bylo jenom nastavení toho tlačítka pod startem, ale je mi stejně divný že se pustil vždycky v 7 ráno, zajímalo by mne kde se nechá nastavit ten čas.
AiX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AiX »

nezapnul se kolísáním napětí v síti ? (třeba když jsi v 7 zapl lampičku, TV nebo tak ?
Odpovědět

Zpět na „Windows Vista“