Vhodný koaxiální kabel ?

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
lgn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Vhodný koaxiální kabel ?

Příspěvek od lgn »

Zdravím,

potřeboval bych doporučit vhodný koax pro připojení mezi "krabičkou" od UPC a mým modemem,
hledal jsem na netu (zbozi.cz, google), ale vždy tam je jenom cena, nebo jenom značka, nic podle řeho bych si mohl vybrat, mohl by mi někdo doporučit za pžíznivou cenu a kvalitu nějaký koaxiální kabel o délce 0,5 - 1 metr ?
A kdyby byl i přímý link na produkt ?
Díky a cya.
--- MB: Gigabyte Intel P35 DS3R --- CPU: INTEL Core 2 Duo E8200 [Wolfdale] --- VGA: Gigabyte HD 3870 --- RAM: Geil 2GB Ultra 800 MHz --- Power Supply: Fortron Blue Storm 500 W --- OS: Windows XP 32bit ---
Caderom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Caderom »

Tam jsou klasický koncový F konektory (zasunovací, tzn nešroubovací), ne? Pokud budeš kupovat v kamenném obchodě a ne ve stánku, tak klidně ten nejlevnější. Při délce 1m a kvalitě UPC nebude vůbec žádný rozdíl.
lgn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lgn »

Takhle, kdysi dávno když mi to tady technik od upc (karneval) instalovali, tak mi sem natáhly cca 5 možná víc metrů koaxu, hlavně úplně zbytečně když modem od motoroly, který má konektor pro koax kabel na šroubování leží téměř vedle "krabičky" od upc.
Ale dneska bych si chtěl pohrát s tou kabeláží at to nemám roztahané po celém bytě.
Potřeboval bych nějaké doporučení neboli přesný link na koax o délce 0,5 metrů, max 1 metr, ale velmi kvalitní.
Klasický případ, kde jsem hledal je alza nebo czc ale ani jeden obchod tyto kabely nevedou a v ostatní obchody nemám tu důvěru a ani nevím kde sídlí :X
Třeba i z vlastní zkušenosti. Jeden link na nějakej eshop díky moc
--- MB: Gigabyte Intel P35 DS3R --- CPU: INTEL Core 2 Duo E8200 [Wolfdale] --- VGA: Gigabyte HD 3870 --- RAM: Geil 2GB Ultra 800 MHz --- Power Supply: Fortron Blue Storm 500 W --- OS: Windows XP 32bit ---
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“