Jde mi o to aby skladka windowsovskeho cache od SF k urychleni spousteni aplikaci byla nahrana prave na ReadyBoost kde je nutny rychly access time, ale uz neni nutna rychlost. Cimz bych chtel uvolnit RAM pro aktivni procesy (hry) kde je nutna i rychlost a docilil bych kyzeneho vysledku. A muj dotaz spociva v tom jestli to tak opravdu funguje. Protoze porad mi vrta hlavou jestli SF presune svoje nadobicko na novou pozici a uvolni RAM, nebo prijme ReadyBoost jen jako "bonus" ke stavajicimu prostoru na RAM cimz bych se zase nikam nedostal, vic cache nepotrebuju
RAM, SuperFetch, ReadyBoost spletity kolotoc?
- Dreef
- Nováček

-
RAM, SuperFetch, ReadyBoost spletity kolotoc?
Zdravim, momentalne resim problemy s pameti. SuperFetch mych drahych Vista Ultimate x64 jim dava pekne zabrat a hry maji snad z 20% tendenci se mrskat do SWAPu coz zavadi nevlidne "sekani" po par minutach hrani. Mam tam 2x1GiB DDR III 2000MHz coz nejsou zrovna levne potvurky, ale jsem pripraven dokoupit dalsi do 4GB. Nemam v umyslu se SF zbavovat, ale rad bych mu dopral alternativni papani. Jedine co se chci zeptat je, jestli nestaci koupit o 4k levnejsi Corsair Voyager GT 16GB s ReadyBoost. Uz jsem precetl nekolik clanku, ale stale si nejsem jisty zda tomu rozumim spravne.
Jde mi o to aby skladka windowsovskeho cache od SF k urychleni spousteni aplikaci byla nahrana prave na ReadyBoost kde je nutny rychly access time, ale uz neni nutna rychlost. Cimz bych chtel uvolnit RAM pro aktivni procesy (hry) kde je nutna i rychlost a docilil bych kyzeneho vysledku. A muj dotaz spociva v tom jestli to tak opravdu funguje. Protoze porad mi vrta hlavou jestli SF presune svoje nadobicko na novou pozici a uvolni RAM, nebo prijme ReadyBoost jen jako "bonus" ke stavajicimu prostoru na RAM cimz bych se zase nikam nedostal, vic cache nepotrebuju