TEAC DV-W58G-A a pomale vypalovanie
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- bong
- Začátečník

-
TEAC DV-W58G-A a pomale vypalovanie
Vlastnim tuto napalovacku a doteraz som s nou bol viac-menej spokojny, palila spolahlivo a nie moc dlho, ale v poslednom case napalovanie trva strane moc dlho-pred chvilou som vypalil 4 GB za skoro hodinu!!!!Normalne mi to asi pred 2 tyzdnami trvalo tak 10-15 min, a posledne asi 4-5 DVD pali takto dlho(vyskusal som nero 6-s vyssimi nemam dobre zkusenosti-aj ashampoo burning studio 7, u obidvoch to trva skoro presne tak isto, + - 1 min). Disk mam preformatovany asi mesiac, antivirak(ESET Smart Security) mam zapnuty skoro vzdy ked som na webe, vazne netusim, cim to je. Inak som si vsimol ze aj comp mi posledne 2-3 dni ide nejak spomalene, ale predsa virus mi antivir nehlasi, aj ked samozrejme, ze ho nemusi zistit. Pomohla by kompletna kontrola v Tune UP Utilities?
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- bong
- Začátečník

-
- bong
- Začátečník

-
no tak pls poradte dakdo pozrel som sa aj do tema "FAQ: Vše o DMA ... jak ji zapnout, kde ji najít v OS atd." ale moc som z toho nevycital akurat som pozrel v spravcovi zariadeni Radice IDE ATA/ATAPI a u primarneho kanalu IDE Zarizeni 0 rezim prenosu - DMA(je li k dispozici) ale u aktualniho rezimu prenosu je Nelze pouzit. U zarizeni 1 je rezim prenosu DMA(je li k dispozici) a aktualni rezim prenosu Rezim Ultra DMA 4. U sekundarneho je Zarizeni 0 take iste ako u primarneho, Zarizeni 1 je DMA (je li k dispozici), rezim prenosu Multi-Word DMA 2. Tak co mam robit,co mam zmenit aby napalovacka sla zase normalne?
Edit:skusal som odinstalovat HDD aj mechaniku, nepomohlo.Defragmentacia takisto nepomohla.
Edit:skusal som odinstalovat HDD aj mechaniku, nepomohlo.Defragmentacia takisto nepomohla.