GF 8800GTX - artefakty už ve 2D

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

GF 8800GTX - artefakty už ve 2D

Příspěvek od Swat »

Pánové prosím o radu či další názor...Včera normálně pařim,vše v pohodě.Dnes ráno zapnu mašinu,po třech minutách paření výtuh,pak ještě pětkrát a konec.Artefakty už na desktopu,po spuštění jakékoliv hry se artefakty objeví již v menu,nebo se obraz rovnou rozloží.Toto se děje s posledními i s předchozími drivery.Dokonce jsem testoval v Crysis,spadlo to,dal jsem reset a po najetí do Windows jsem měl místo plochy zdeformovaný logo EA Games-to červený z Crysis....Karta to má podle mě za sebou,tipoval bych něco s pamětí,protože teď se mi aspoň podařilo odinstalovat drivery abych mohl na net apod.a aspoň to chodí.Jakmile dám drivery následuje výtuh na ploše nebo ihned po spuštění jakékoliv 3D aplikace.Díky za názory...

//Thellwin - vyděleno z jiného threadu
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
AmOc!
Začátečník
Začátečník

Re: GF 8800GTX - artefakty už ve 2D

Příspěvek od AmOc! »

cus
hële me se neco podobnyho deje s 8800GTS 512 ve sli i bez a je at tam je jen jedna karta nebo druha mam tam zato 172.24 tyhle drivery nemuzu to ted overit pisu v praci :D zkousel sem novejsi ale porad stejny jen zajimavyi je ze kdyz se obejevy artefakty me se to projevy jako male body rozsete po desktopu respektive jako by byly vadne pixeli na monitoru to je lepsi pripad a zase nekdy to je horsi pripad artefakty tvori kontury stinu a obrazu a to uz je hodne cerveny monitor :lol: tak zajedu na vlastnosti a z 1650*1050 prepnu na nizsi chvilku ho tam ponecham nekdy taky ne a dam to zase spatky a je najednou klid :? artefakty zmizi nevim cim toje ale rekl bych ze ovladacema kdyz se mi to stalo poprvy tak sem capnul kartu poslal na reklamaci a oni mi poslaly obratem novou nechce se mi verit ze by to delala karta jestli nekdo ma obdobny zazitek a uspesne ho vyresil prosim o radu uz me to prepinani rozliseni prestava bavit :twisted:
CPU:i7 6700K@4,6+Aquaduct 720 XT Mark V Ceramic MB:Asus MAXIMUS VIII FORMULA RAM:G.Skill RAM 2x8GB DDR4 3200 15-15-15-35, TridentZ Red Series GK:Asus STRIX-GTX1070-O8G-GAMING OS HDD:Intel SSD 750 PCIe - 400GB SSDPEDMW400G4R5 HDD:SSD SanDisk 480GB, SSD OCZ vertex 4 2x256GB raid0, Seagate 4x3TB raid10 Zdroj:Antec HCP PLATINUM 850W Case:Zalman GS1200 LCD:ASUS 27 "LCD VG278HE 144Hz 2ms
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Ešte ju môžeš vyskúšať v inom PC a ak aj tam bude hádzať artefakty, tak reklamácia ... (samozrejme, pokiaľ je ešte v záruke)
.
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

tohle co píšeš dělají většinou na grafikách poškozené paměti,viděl bych to na reklamaci,nemusí to být způsobeno ani tak teplotou ale čímkoliv jiným-elektrostatickou energií nebo prachem,mě takto taky odešla grafika :(
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

me tohle delalo na 8800GTX kdyz odchazel zdroj do hnoje ... ja kvuli tomu reklamoval grafiku a ono to bylo zdrojem ... ale nic jineho na kompu neblblo ... jen ta GTX, kdyz jsem tam dal neco co menen zere tak ok ...

zkus jinej zdroj
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“