obnovovaci frekvence

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
hmm ...
Nováček
Nováček

obnovovaci frekvence

Příspěvek od hmm ... »

mam problem vzdy kdyz nainstaluji nejakou kartu od ATI s tim nastavit obnovovaci frekvenci. tak jak se "normalne" frekvence nastavuje - vlastnosti plochy/nastaveni/upresnit/monitor - mi u ATI nefunguje a musim do ATI Catalist Control center/Spravce zobrazovacich zarizeni/ a tom se nastavuje "obnovovaci kmitocet" - hmm.. ale vetsinou mi nenabidne frekvenci co potrebuji, nebo to nejaak nereaguje - stravim se pretahovanim o frekvenci kterou chci i pul hodiny - proto ATI nekupuju. ale hodilo by se mi vedet nejaky navod jak na to - kdyz uz to takto zblbly.
dik za pripadnou radu
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Krteq »

Můžeš vysvětlit jak ti to "nefunguje"? Neproblikne monitor? Jak víš, že se obnovovací frekvence nezměnila? Na jakým OS? Kolik Hz a v jakým rozlišení chceš nastavit? Kolik ti zvládá monitor? (předpokládám, že máš CRT)
hmm ...
Nováček
Nováček

Příspěvek od hmm ... »

Krteq píše:Můžeš vysvětlit jak ti to "nefunguje"? Neproblikne monitor? Jak víš, že se obnovovací frekvence nezměnila? Na jakým OS? Kolik Hz a v jakým rozlišení chceš nastavit? Kolik ti zvládá monitor? (předpokládám, že máš CRT)
OS - WXp
jde o vice PC + vice monitoru, ale ku prikladu chci na monitoru 17" zvladajici 85Hz nastavit prave tech 85Hz. ve Woknech to nejde (pouze u neAti karet). tak pres Ati CC - monitor problikne, ale frekvence se nezmeni, nebo na moje nastavovani v Ati CC vubec neraguje
kolik mam Hz na monitoru snad vidim kdyz na kliknu na OSD menu - tam se to u vetsiny "klasik" zobrazuje.
do LCD nechci - ted sem mel tento doma a u COD4 kdyz sem trosku rychleji pohnul mysi vlevo/ v pravo, tak misto ostreho obrazu zbyla jen cmouha. tragedy.
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Klasika,v CCC(pokud mas) tak:
CCC - Monitor Properties>Attributes>Monitor Attributes a zruš "fajfku" u Use Extended... a nastav maximální rozlišení a maximální refresh rate
gmn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gmn »

godlike píše:Klasika,v CCC(pokud mas) tak:
CCC - Monitor Properties>Attributes>Monitor Attributes a zruš "fajfku" u Use Extended... a nastav maximální rozlišení a maximální refresh rate
presne tak, ja se stim pral taky docela dlouho... nez jsem na to prisel tak mi tech 60Hz malem stihlo vypalit oci :)
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

hmm ... píše:do LCD nechci - ted sem mel tento doma a u COD4 kdyz sem trosku rychleji pohnul mysi vlevo/ v pravo, tak misto ostreho obrazu zbyla jen cmouha. tragedy.
Heh, tak potom hravam vsetky online FPS na rozmazanych cmuhach uz 5 rokov a na to, ze nic nevidim, sa mi dari celkom dobre, kua, mat tak CRT :D :-D :razz: :roll:

Tvoja jedina skusenost s jednym smejdovym monitorom je pre teba urcujuca?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“