Zdroj se zapoti?

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Sevy
Nováček
Nováček

Zdroj se zapoti?

Příspěvek od Sevy »

Zdar,probehli male zmeny meho PC.CPU Q6600 2,5Ghz,Gpu Asus EN8800GTS TOP/HTDP/512M,3Gb RAM A-Data 800Mhz,Monitor Asus VW192S 19",Zakladni deska Gigabyte GA-EP35-DS3R - Intel P35,chladic Arctic Cooling Freezer 7 Pro,Harddisk Western Digital Caviar SE WD1600AAJS - 160GB SATA II.Vydrzi muj fortron blue storm II 500w?
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Rozhodne 500W Fortron to zvládne.
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

Ja si myslim že by mněl bez problemu vydržet ,, ale otázka jestli vydrží když budeš taktovat !

(taktovani bych moc nedoporučoval !! )

Ale také zaleži jak je zdroj stary , a v jakych pokojovych teplotách pracuje , a hlavně jestli neni zaprašeny , a nebo "nakřapnutý" ""vadný"" , tohle myslim jako co nepřispívá k životnosti zdroje !
Sevy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sevy »

Vadny neni,je asi pul roku stary.Nataktovana je pouze grafika ktera je ze zakladu nataktovana.Procesor taktovat nebudu.Zdroj neni zapraseny a pracuje v teplotach okolo 25 stupnu.Myslite ze bez taktovaneho CPU a nataktovanou GPU to pude?
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Samozrejme, imho zvládol by aj OC CPU + GPU naráz (pokiaľ by nebolo neajké hardcore) ...
.
Sevy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sevy »

No ona ta grafika uz je celkem dost ale vzhledem k tomu ze CPU taktovat nebudu(tedy zatim,kdyz uz tak na jinym zdroji)........Takze moc dekuji protoze co jsem se dival na kalkulatory na netu tak jsem byl celkem daleko za 500W.Jsou ty PSU Kalkulatory duveryhodne?
Chang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chang »

Tak já mám taky 8800 GTS, akorát E8400 a jedu v pohodě s 500 W zdrojem.. :wink:
CPU:Intel E8400, MB: Asus P5E X38, RAM: Patriot 2x1 GB 800 MHz, GPU:Asus 8800 GTS ( G92), HDD: WD 6400 AAKS, PSU: Fortron Blue Storm 500W
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Neboj ten Fortron to zvládne v pohode aj s pretaktom. A na tie kalkulátory sa vykašli.
Sevy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sevy »

Tak dik za rychlou a prinosnou pomoc!
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“