po delším útlumu jsem se rozhodl,že přidám další projekt.Jedná se o částečě překopanou bednu Yuugou by Greensabbath.(http://www.bit-tech.net/modding/2007/04 ... sabbath/13)Asi se do mě hned pustíte,že někomu kopíruju projekt..ano to je pravda,ale mě se ten projekt stašně líbí a tak si ho vyrobím.Nebylo jednoduchý vymyslet rozmery a vyrobyt výkres tak aby se to podobalo,ale nějak se mi to povedlo.Rám bedny bude ze dřeva,a vnitřek asi z kouřového plexi a nebo železa(podlo toho co bude lepší)Bedýnku prvně vyrobím ze smrku a potom z nějakýho lepšího dřeva(zatím vybírám).Udělám to takto proto,že nechci zbytečně krentit dřevo,který budu muset sehnat.Celý počítač bude chlazen pasivně.Vzduch bude nasáván pod disky,přez které přeleze k procesoru a pak větrákem ven.Disky budou v boxech od xilence,na grafice je accelero,na procíku je Thermalright Ultra-120 eXtreme,paměti jsou už orig pasivně a deska též.V celé bedně budou jen dva větráky.Jeden ve zdroji a jeden u procíku.To je zatím asi vše takže přidávám foto.
Probíhající staba

Nařezáno

Spodní část

Zbylé části

můžete hodnotit