Zvlastni sekani nekterych her

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Zvlastni sekani nekterych her

Příspěvek od Jan Machalík »

Zdravim, kamarad ma E2140, P35-DS3L, 2x1024 DDR2 800MHz Patriot a Club3D Radeon 3870, problem vezi v tom, ze se mu nektere hry sekaj, ale takovym zvlastnim zpusobem.Uvedu treba NHL 2008, kde se hrac na malou chvili zastavi a pak se jakoby posune po lede, delat to temer neustale a hra se pak stava nehratelnou, po odehrani treba jednoho nebo dvou zapasu to jede v pohode, dalsi zapas nikoliv.Dale to dela treba Panzer General, ale tady je to zase takovy, ze stromy se hybou strasne rychle, ohen hori neskutecnou rychlosti atp a pri presunu se to zase potrhava.Zajimavy ale je, ze hry jako Crysis, Ghost Recon jedou naprosto v pohode.Zkouseli jsme zatim preinstalovat XPcka, novy ovladace a vypnuti AI, ale nic nepomohlo.Komp jede na defaultu.

Diky za reakce
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Podle mě jde o chybu ve hře. Ovšem ''lag'' mám třeba v Crysis, ohra se sekne tak na 5sekund a nic nejde dělat, pak se odsekne a hraju dál. Ale dělá to jenom někdy a velmi málo... Tady bych nainstaloval nové PATCHE.

...
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

Pavel.P. píše:Podle mě jde o chybu ve hře. Ovšem ''lag'' mám třeba v Crysis, ohra se sekne tak na 5sekund a nic nejde dělat, pak se odsekne a hraju dál. Ale dělá to jenom někdy a velmi málo... Tady bych nainstaloval nové PATCHE.
Oki zkusim to a pak dam echo :)
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“