"Luxury Liner" - Pracovní sestava

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
PersonalComputer
Začátečník
Začátečník

"Luxury Liner" - Pracovní sestava

Příspěvek od PersonalComputer »

Protože budu asi brzo měnit grafiku zůstane mi doma X1950GT 256MB. Proto bych pr ní rád našel nějaké využití - vždyt je a ještě dlouho bude v záruce. Tak mě napadlo - co takhle složit nový stroj pro naší maminku do práce ? Tajně-aby o tom nevěděla a k Vánocům ji můžu nadělit novou mašinu ! Navíc se mi doma flákají nevyužité paměti... Stoj bude sloužit v lékařské praxi, bude na něj napojený röentgenový přístoj.

Mám jen takovou podmínku - cena každé komponenty by neměla přesahovat 1500Kč. Aspoň prozatím.

Protože trvám na tom že počítač má mít odpovídající chlazení vybral jsem tuhle skříň - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55787 měla by být asi dobrá a hlavně - myslím že na pracovní stanici je jako dělaná - žádná světla, žádné okno...

Deska a CPU - tam je to více méně jedno... Taktovat se samozřejmě nic nebude.
Naposledy upravil(a) PersonalComputer dne ned 22. čer 2008, 18:15, celkem upraveno 1 x.
Case: Be Quiet "Dark Base" 900 CPU: i7 7700K 4.0GHz MB: MSi Z170M3 Gaming RAM: Crucial Ballistix Sport 2400Mhz GPU:MSi GTX 1070 Gaming X 8GB HDD: Seagate Desktop 2TB PSU: Corsair RMx 750W OS: Windows 10 Home 64bit Keyboard: Cherry MX Board 6.0 Mouse: Razer DeathAdder Chroma
Cigi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cigi »

uprimne, X1950GT je "herni" grafika. Do pracovniho nastroje staci integrovana - a hlavne tolik nezere...

A Vannoce jsou jeste hoooodne daleko ;-)
Proudí mi v žilách klingonská krev... }}:-(
PersonalComputer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PersonalComputer »

To nevadí, když mi zbude tak ji tam zabuju, jestli žere nebo ne, to není podstatné, ono to zpracovává fotky či co a jak jsem se díval do manuálu tak je to má pěkně brutální nároky (3GHz Single core, 256MB grafické paměti, min 320GB disk...)

Do Vánoc to chci mít postavené...Ne že to budu kupovat na Vánoce !
Case: Be Quiet "Dark Base" 900 CPU: i7 7700K 4.0GHz MB: MSi Z170M3 Gaming RAM: Crucial Ballistix Sport 2400Mhz GPU:MSi GTX 1070 Gaming X 8GB HDD: Seagate Desktop 2TB PSU: Corsair RMx 750W OS: Windows 10 Home 64bit Keyboard: Cherry MX Board 6.0 Mouse: Razer DeathAdder Chroma
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

no rekneme nakupvat komponenty nema smasl drive jak mesic pred stavbou jelikoz neustale padaji ceny

pc bych videl na dvoujadro do 1500 jich mas naviber hned nekolik AMD ci Intel + nejaka lowendova deska za 1000 ted nema smysl vybirat komponenty zduvodu ze nikdo nevi kolik budou za pul roku stat
NB:Acer Aspire V3 571G
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“