A ještě jeden poznatek - mluvilo se o tom již dříve, ale alespoň dle (zřejmě současného, či alespoň velice nedávného) vzhledu menu se hra opravdu bude nazývat jen zkratkou, čili PES 09.
Pro Evolution Soccer 2009, nebo tedy PES 09, vyjde jako vždy koncem října nejspíš opět pro PC, Xbox360, PS3, Wii a PS2.
Update (12:25): Se zpožděním dorazila i tisková zpráva, kromě "plánovaných nových vylepšení" toho moc konkrétního nezmiňuje. Hra prý prošla zásadní obměnou grafiky, přibyly hráčské pohyby i možnosti jejich ovládání, stejně jako klíčové prvky pro online hru.
Pro Evolution Soccer 2009 (PES 09 ?)
Moderátor: Baneshee
- Thellwin
- Administrátor

Pro Evolution Soccer 2009 (PES 09 ?)
Tak konečně i něco o dalším díle téhle série. Poslední díl jsem vynechal a občas si zakopu v PES6, tak snad bude PES 09 za něco stát.
Goldnoob team proud member!
- Zub
- Začátečník

-
at to klidne nechaj jak to je, ale at proboha vyladej umelou inteligenci soupere.
na stredni obtiznost me to bavi nejvic ale zase za boha nemuzu souperi vzit balon. me ho veme lehce.a na amatera me ta hra zas nebavi pac vyhravam moc. chtelo by to neco mezi. a hlavne uz me nebavi jak v 08 potrebuje hrac ke strele na branu minimalne 5 kroku jinak vzdy blok protihrace nebo strela vedle. na tomhle at zapracuji jinak je mi jedno jestli hraci budou vypadat jak z plastelíny
na stredni obtiznost me to bavi nejvic ale zase za boha nemuzu souperi vzit balon. me ho veme lehce.a na amatera me ta hra zas nebavi pac vyhravam moc. chtelo by to neco mezi. a hlavne uz me nebavi jak v 08 potrebuje hrac ke strele na branu minimalne 5 kroku jinak vzdy blok protihrace nebo strela vedle. na tomhle at zapracuji jinak je mi jedno jestli hraci budou vypadat jak z plastelíny
- lukas85
- Začátečník

První screeny s PES 2009

Má to být v next-gen grafice i fyzice tak uvidíme....Vychází na PC, PS3 a Xbox 360
zdroj: http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/Section ... nal-pc_osk

Má to být v next-gen grafice i fyzice tak uvidíme....Vychází na PC, PS3 a Xbox 360
zdroj: http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/Section ... nal-pc_osk
Láska je mechanizmus jenž vymysleli bankéři aby nás donutily přečerpat účet...
- flamb
- Začátečník

- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
me nejvic sedel PES 5 a 6, ten posun se me moc nelibil, tak jsem zvedavy co prinese nove PES
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Thellwin
- Administrátor

Re: Pro Evolution Soccer 2009 (PES 09 ?)
Docela pěkné video - http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=28735&r=top
Goldnoob team proud member!