GF 8800GT - po zapnutí PC není obraz

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
ralph
Nováček
Nováček

GF 8800GT - po zapnutí PC není obraz

Příspěvek od ralph »

Nazdar, mám problém u grafiky GF8800GT - 512 s obrazem, neco jako uz tu nekteri psali, ale ja to mam nejspis nejhorsi :)
Vcera jsem mel pustene PC skoro cely den a k veceru se mi zacalo cele PC sekat i se zvukem, nevedel jsem cim to je, tak jsem ho kvuli velike teplote na hodinku vypl. Po zapnuti jsem se jen dozvedel ze monitor nema spojeni s grafikou tudiz nejde obraz a vetrani od graficke karty jede na plny "kule" ( rve to jak o zivot ). Pritom nvm jestli se to deje diky grafice, nebo zakladni desce, kdyby jste meli nekdo neaky napad co s tim jsem rad :) dik

//Thellwin - upraven název
DAVEmon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAVEmon »

zkus resetovat bios vytáhnutím baterky, zrovna včera se mi podobný problém přihodil :-D
ralph
Nováček
Nováček

Příspěvek od ralph »

To jsem zkousel jako prvni a nic se nestalo :( Maximalne muzu zkusit poradne proverit zakladni desku pokud neni cela spatna :( Pak jedine zbyva ze bych mel vadnou grafiku, ale to se mi moc nezda aby z hodiny na hodinu prestala fungovat :/
HrdinaJan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HrdinaJan »

Grafika dost casto prestane fungovat z vteriny na vterinu. :)

Jinak jestli mas druhej port na GK, tak sup tam sni. Pripadne si pujcit GK od kamose.
ralph
Nováček
Nováček

Příspěvek od ralph »

Tak cele PC jsem komplet rozebral do posledniho sroubku a zaroven to ocistil od nanosu parchu a pridal dalsi 3 ,(snad dostacujici :) ), vetraky.
Jinak po kompletaci jsem to spustil s udivem jsem zjistil, ze PC slape jak kdyz zadne problem nikdy nebyl, hold lidsky chapani je na takovehle veci kratke :D Casem se ujistim ze to je OK, az te grafice dam zas nakladacku v podobe 24/7 hrani :D Dik za rady a cya
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“