zjištění aktivačního kódu u Vist

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows Vista.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
spider-x
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zjištění aktivačního kódu u Vist

Příspěvek od spider-x »

Mám notebook Acer Aspire 8920G a na něm předinstalované Win Vista Home Premium . Chtěl bych se zeptat jak zjistím aktivační klíč .A když ho zjistím tak jestli by se dal použít k aktivaci verze Ultimate .
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

třeba Everest to umí
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od CZDaywalker »

Product Key by jsi měl správně mít vylepený na spodní straně notebooku, nebo na licenci, kterou jsi dostal s noteobokem.

Jinak licenční číslo na Windows Vista Home Premium pochopitelně nebude fungovat pro edici Ultimate.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

opacn to funguje Ultimate ---> Home, ale ako chces ty, to nefunguje a ani by to nebolo legalne.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no, já myslím že z Home na Ultimate by to mělo jít přes upgrade ne?
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

sak ale to dostane dalsi kluc, ktory si zaplati, nie?

Zato pri Ultimate mas vsetko nizsie zadarmo v cene Ultimate
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8

zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jo, je to tak jak říkáš
Pfizer & Moderna inside
spider-x
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spider-x »

Já mluvím ale o tom kódu ,který se zadává při aktivaci Windows. Aby mi nepřestaly fungovat po 30 dnech kdybych se je rozhodl instalovat normálně.Ne z recovery DVD .
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no však jo, ten klíč je na samolepce na tom notebooku, nejspíš teda na spodní straně. jestli tam není, systém nejspíš nebude legální.
Pfizer & Moderna inside
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

ste blbci... nemysli licenccni klic, ale klic, ktery se generuje pri aktivaci windowsu prez telefon (nebo i prez net) a tim se windows aktivuje
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

NEONET píše:ste blbci... nemysli licenccni klic, ale klic, ktery se generuje pri aktivaci windowsu prez telefon (nebo i prez net) a tim se windows aktivuje
a co je těžkýho na tomhle? vždyť tenhle klíč se generuje a zobrazuje v aktivačním dialogu
Pfizer & Moderna inside
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

zombux píše:a co je těžkýho na tomhle? vždyť tenhle klíč se generuje a zobrazuje v aktivačním dialogu
me se nic nezobrazilo :? zadal jsem jenom serial a povolil aktivaci online...a naco je komu aktivacni cislo?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Caderom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Caderom »

Protože se to načetlo z internetu samo, při telefonické aktivaci ti ten kód nadiktuje operátor a ty ho musíš do PC zadat.
spider-x
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spider-x »

durod píše:
zombux píše:a co je těžkýho na tomhle? vždyť tenhle klíč se generuje a zobrazuje v aktivačním dialogu
me se nic nezobrazilo :? zadal jsem jenom serial a povolil aktivaci online...a naco je komu aktivacni cislo?
Já ale nechci Microsoftu posílat po internetu žádnou žádost o aktivaci chci si to aktivovat jakoby po telefonu. Co kdybych náhodou neměl přístup na internet. A volat by se mi do MS taky nechtělo.(omezený počet možných aktivací)
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

omezeny pocet aktivaci?
To je nejaka novinka?

Mam taky dojem, ze ten aktivacny kluc moze byt vzdy iny, pri roznom HW a tom istom Win.

Riesis divne problemy, ktore ako majitel originalneho OS naozaj riesit nemusis, skus mi to vysvetlit, pls, lebo to tu zamknem a presuniem na SD.

CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od CZDaywalker »

Počet aktivací omezený slyším také prvně.

Pokud nejsi připojený k Internetu a potřebuješ aktivovat, pak nezbývá než zavolat na Aktivační Linku MS - 800 100 074 .

Linka je bezplatná, jen Ti to veme nějaký čas.

Postup je takový, že na úvodní obrazovce dáš "Další možnosti aktivace" a zvolíš "Použít automatizovaný telefonický systém" - zvolíš Zemi, ze které voláš, a uvidiíš Activation ID , rozdělelné po 6-ti číslech.

Na Aktivačce todle zadáš do systému, systém Ti vygeneruje Conformation ID, které budeš zase po šesticích vkládat do prázdných polí.

Při aktivací online se Ti nezobrazí žádné Activation ID , jen to proběhne automaticky a pak Ti to napíše, že aktivace byla úspešně dokončena.
spider-x
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spider-x »

1. Jednomu kamarádovi se už stalo, že si několikrát aktivoval Win XP po telefonu .(po reinstalaci Windows) A když volal do MS po x-tý tak mu řekli , že už je nemůže aktivovat.
2. Když jsem si já aktivoval Win XP po telefonu (nebyl net) tak se mě ptali kolikrát už jsem je aktivoval (přitom jsem je aktivoval poprvý a koupil jsem je normálně v obchodě)
3. Ten aktivační klíč chci zjistit kvůli tomu kdybych si chtěl Visty normálně nainstalovat (ne z RECOVERY DVD).
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Recovery DVD? Tzn. ze to mas na notasu??

V tom pripade resis pi******, aktivace ti projde vzdy protoze se nemeni HW.
Jediny omezeni je, ze on-line ti projde trikrat, pak musis zavolat na MS linku a aktivovat po telefonu a pak ti projdou dalsi tri aktivace, pak zas volat atd...

A ten geneerovabny klic je pokazde jiny a pokazde na nej dostanes jiny potvrzovaci klic.

Tohle clovek s legalnim systemem fakt resit nemusi :-)

Jinak jak uz bylo napsano - seriove cislo (cd key, product key), ktery by si pouzil pri instalaci z klasikeho dvd (ne z recovery, ktere ho ma v sobe) je na nalepce na notasu nebo ti ho vytahne treba everest.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
spider-x
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spider-x »

OK.Tak já už na to kašlu.Ale stejně to něják jít musí.
Odpovědět

Zpět na „Windows Vista“