Jak moc topí?

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
Jiří Mrázek
Začátečník
Začátečník

Jak moc topí?

Příspěvek od Jiří Mrázek »

Nevíte jak moc topí můstek z PCI-E na AGP ? Protože jsem si koupil chladič na GF 6600GT a musel bych si k tomu koupit i ten speciální chladič na ten můstek, nebo by stačilo, kdybych tam dal, co mě zbudou ty malinké chladiče so se dávají na RAMky?
Luděk
Začátečník
Začátečník

Re: Jak moc topí?

Příspěvek od Luděk »

Jiří Mrázek píše:Nevíte jak moc topí můstek z PCI-E na AGP ? Protože jsem si koupil chladič na GF 6600GT a musel bych si k tomu koupit i ten speciální chladič na ten můstek, nebo by stačilo, kdybych tam dal, co mě zbudou ty malinké chladiče so se dávají na RAMky?
topi celkem dost. myslim ze ty male pasivky ti stacit nebudou. osobne bych koupil ten specialni chladic.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

bejt tebou dam na ten mustek co nej chladic, protoze to je zdroj poruch starsich gk :wink:
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

a sakra :D já na něm žádnej chladič nemáám :D ale je fakt, že sem se vo něj už spálil...
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá :D
Jiří Mrázek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jiří Mrázek »

Nism0 píše:a sakra :D já na něm žádnej chladič nemáám :D ale je fakt, že sem se vo něj už spálil...
No mám ho objednanej, stojí 50CZK, snad to na tu moji narvu, má jiné PCB než ostatní 6600, kdyžtak přímá bruska to jistí :-D
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

imho mám X1950 Pro.. :? . ale žhne jako svině měl sem tam malej pasivek, co mi zbyl z mynnuly Gk ale jaxi tam moc nedržel při manipulaci s PC tak sem ho zase sundal..
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá :D
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“