ATi Radeon Hercules 9800/128DDR - aky je vas nazor ???

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Mischel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ATi Radeon Hercules 9800/128DDR - aky je vas nazor ???

Příspěvek od Mischel »

Ahoj vsetci.

Dnes som na strankach jedneho velkopredajcu nasiel zaujimavu ponuku, konkretne je to:

http://www.bgsdistribution.sk/product/d ... x?id=35779 ---- presne tu

ak mozem poprosit vsetkych kto problematiku grafickych kariet ovlada, vyslovte prosim svoj nazor a pomozte mi rozhodnut sa ci je to bluf, alebo seriozna karta splnajuca vsetky kryteria momentalneho grafickeho trendu a jej kupa je dobry napad.

Vsetkym velmi pekne dakujem, jej cena je cca 6000 ck
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Za 6k dobra koupe.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Taky si myslim, ale asi bych si tam ještě zavolal, jestli to neni chyba.
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Jiri Drak píše:Za 6k dobra koupe.
nevím jak vy, ale já tam vidím vpravo cenu 7090,- Kč, tak nevím :wink:
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

Ono to pozeras zle alebo tam je chyba tu mas screen z najnovsieho cenniku aky maju je to cena bez dane
Obrázek :wink: ja ju mam a oplati sa kupit napalil som tam firmware z 9800pro a facha a OC ide lepsie :wink:
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Mno já taky ;-)
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Mischel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Bez dane

Příspěvek od Mischel »

Ano, cenu som samozrejme uvadzal bez dane. U nas na Slovensku je 19% takze 7090 x 1.19 = 8400 cca (beriem ju bez rabatu) Len som potreboval a stale potrebujem pretoze rozhodnut sa je dost tazke Vas posudok a odporucenie, hlavne z dvovodu ze trh je tymto tovaromdost presyteny a rozhodnut sa pre kupu spravnej veci niekedy jednoduche vobec nie je.

Zatial vam vsetkym dakujem.
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Bez dane

Příspěvek od JanoF »

Mischel píše:Ano, cenu som samozrejme uvadzal bez dane. U nas na Slovensku je 19% takze 7090 x 1.19 = 8400 cca (beriem ju bez rabatu) Len som potreboval a stale potrebujem pretoze rozhodnut sa je dost tazke Vas posudok a odporucenie, hlavne z dvovodu ze trh je tymto tovaromdost presyteny a rozhodnut sa pre kupu spravnej veci niekedy jednoduche vobec nie je.

Zatial vam vsetkym dakujem.
to je pekne skus tam zavolat ci nahodou nemaju chybu na stranke lebo v cenniku je cena furt taka ista ako bola aj pred mesiacom, a oplati sa ta karta za tie prachy navyse ked si ju porovnas so saphirom sa oplati je to bumba ked to rozbalis doma :wink:
Mischel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

cena

Příspěvek od Mischel »

Pani, tak som tam za tu udajne nespravnu cenu 7090sk bez DPH telefonoval a na obchodnom oddeleni mi potvrdili cenu 7090 sk bez DPH. Neviem aky je stary cennik ktory sledujete, ale ATi radeon Hercules Prophet 9800/ 128DDR so sirkou pamätovej zbernice 256 bitov je tych 7090sk.
Fantasticke je, ze je udajne velmi dobre pretaktovatelna programom dodavanym priamo na instalacnom CD a jej vykon nasledne predbehne 9800 PRO so svojou pretaktovanou frekvenciou (452/680 Mhz)
Marian
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: cena

Příspěvek od Marian »

Mischel píše:Pani, tak som tam za tu udajne nespravnu cenu 7090sk bez DPH telefonoval a na obchodnom oddeleni mi potvrdili cenu 7090 sk bez DPH. Neviem aky je stary cennik ktory sledujete, ale ATi radeon Hercules Prophet 9800/ 128DDR so sirkou pamätovej zbernice 256 bitov je tych 7090sk.
Fantasticke je, ze je udajne velmi dobre pretaktovatelna programom dodavanym priamo na instalacnom CD a jej vykon nasledne predbehne 9800 PRO so svojou pretaktovanou frekvenciou (452/680 Mhz)
Tak potom na co cakas?
Hercules je pecka!
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: cena

Příspěvek od JanoF »

Mischel píše:Pani, tak som tam za tu udajne nespravnu cenu 7090sk bez DPH telefonoval a na obchodnom oddeleni mi potvrdili cenu 7090 sk bez DPH. Neviem aky je stary cennik ktory sledujete, ale ATi radeon Hercules Prophet 9800/ 128DDR so sirkou pamätovej zbernice 256 bitov je tych 7090sk.
tak ta cena je asi velmi nova ten cennik je z minuleho tyzdna ked bol este aktualny asi v terajsom cenniku bude uz tato cena
tak ho hned ber nahras bios z procka ako ja a OC ide este troska vyssie :wink:
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“