Kdo ma osobni zkusenosti s LG F900P Flatron?
Moderátor: maXXmilian
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Kdo ma osobni zkusenosti s LG F900P Flatron?
Zajimaji me hlavne osobni dojmy z tohoto monitoru (kvalita zobrazovani, moire atd.)
popripade jak je na tom LG F900B Flatron??? dik
popripade jak je na tom LG F900B Flatron??? dik
And ye shall know the truth and the truth shall make you free
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
POZITIVNI
Hodnoceni v dane cenove kategorii
Obraz: 8/10 - lehke moire v nekterych rozlisenich, ostry, super barvy, velice nizky odraz!!! (coz se o me Q910 rict neda) I 85 Hz je krasne stabilnich i na svetlych plochach. P zvlada velice solidni frekvence. Idealni je 1280*960... Proste dobrej monitor. Chce si to ale samozrejme prohlidnout, nektere kusy jsou extreme pojebane (viz. Tom a jeho 700P). B neber, P neni o moc drazsi...
Design 9/10 - pekny, jen ty tlacitka se trosku viklou
(jen malinko)
cena: 7/10 - no nestoji 7000...
Ma ho kamos, dela grafiku atd. a je s nim moc hodne spokojenej.
Hodnoceni v dane cenove kategorii
Obraz: 8/10 - lehke moire v nekterych rozlisenich, ostry, super barvy, velice nizky odraz!!! (coz se o me Q910 rict neda) I 85 Hz je krasne stabilnich i na svetlych plochach. P zvlada velice solidni frekvence. Idealni je 1280*960... Proste dobrej monitor. Chce si to ale samozrejme prohlidnout, nektere kusy jsou extreme pojebane (viz. Tom a jeho 700P). B neber, P neni o moc drazsi...
Design 9/10 - pekny, jen ty tlacitka se trosku viklou
cena: 7/10 - no nestoji 7000...
Ma ho kamos, dela grafiku atd. a je s nim moc hodne spokojenej.
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Connor
- Nováček

-
Jsem spokojen
Ja mam osobni zkusenost a jsem s nim spokojenej. Rozhodne nelituju, ze jsem nekoupil nejakej levnejsi (Hyundai) nebo drazsi.
Neni dokonalej, co jsem si vsimnul, tak v rozliseni 1280x1024 a vic je obraz v levem hornim rohu mirne rozmazany, ale neni to nic co by nejak vadilo.
Neni dokonalej, co jsem si vsimnul, tak v rozliseni 1280x1024 a vic je obraz v levem hornim rohu mirne rozmazany, ale neni to nic co by nejak vadilo.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jsem spokojen
1280x1024 je spatne rozliseni je to 5/4. standard je 4/3 a to je prave 1280*960.Connor píše:Ja mam osobni zkusenost a jsem s nim spokojenej. Rozhodne nelituju, ze jsem nekoupil nejakej levnejsi (Hyundai) nebo drazsi.
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
a pozivas pripojeni pomoci BNC nebo bez nej?Connor píše:Ja mam osobni zkusenost a jsem s nim spokojenej. Rozhodne nelituju, ze jsem nekoupil nejakej levnejsi (Hyundai) nebo drazsi.
- Connor
- Nováček

-
pripojeni a rozliseni?
Mam to pripojeny BNC kabelem. Sem myslel, ze to pomuze (no myslel, spis tajne doufal
), ale rozdil oproti klasickemu kabelu jsem zadny nepozoroval a ani me to neprekvapuje.
Jak je to s tou normalnosti rozliseni??? Ja doted zil v domeni, ze normalni postup rozliseni u monitoru je 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200 a vsechno ostatni je neobvykle?
Ja teda standardne na 19" monitoru pouzivam 1152x864, protoze to mi velikosti vyhovuje nejvic.
Jak je to s tou normalnosti rozliseni??? Ja doted zil v domeni, ze normalni postup rozliseni u monitoru je 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1600x1200 a vsechno ostatni je neobvykle?
Ja teda standardne na 19" monitoru pouzivam 1152x864, protoze to mi velikosti vyhovuje nejvic.
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
nechcu nic rikat ale zda se me ze to mas trochu poletene.....1280*1024 je SPRAVNE ROZLISENI zatimco 1280*960 je spatne! a navic takove rozliseni ani neznam tak maximalne 1280*768 a to je naprosto nepouzitelne.....ICE píše:1280x1024 je spatne rozliseni je to 5/4. standard je 4/3 a to je prave 1280*960.Connor píše:Ja mam osobni zkusenost a jsem s nim spokojenej. Rozhodne nelituju, ze jsem nekoupil nejakej levnejsi (Hyundai) nebo drazsi.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
tak si o tom neco precti jestlis nikdy o 1280*960 neslysel.... Si to pokrat. monior mas 4/3. pokud si pokratis 1280*960 tak ti vyleze prave 4/3, pokud si vykratis 1280/1024 tak mas 5/4 a obraz se ti defornmuje. Zkus si v tomhle nakreslit kruh a dostanes elipsu. U LCD je to jine tam je natiovni casto 1280*1024 - ale to nevadi, protoze maji pevny body!!!
- miho
- Čestný člen

-
1280*960 je ve stejnem pomeru v jakem jsou strany obrazovky takze v GUI bych taktez doporucil toto rozliseni. V hrach je to jedno, tam se s tim pocita a pri 1280x1024 nedochazi k zadne deformaci (lakonicky receno - misto kolecka se kresli elipsa a ve vysledku je na monitoru zase kolecko).
Ja pouzivam na sve 21" trochu atipicke rozliseni 1400x1050 protoze jsem po dlouhem zkouseni zvolil prave to jako optimalni. Graficke karty zvladaji v podstate libovolne rozliseni pokud neni pomer stran prilis "uchylny".
To jen windooze nabizi uzivatelum jen nekolik standardnich aby nedelali voloviny (je to konjeckoncu OS pro klikace ze). Daji se ovsem vnutit i dalsi rozliseni.
Ja pouzivam na sve 21" trochu atipicke rozliseni 1400x1050 protoze jsem po dlouhem zkouseni zvolil prave to jako optimalni. Graficke karty zvladaji v podstate libovolne rozliseni pokud neni pomer stran prilis "uchylny".
To jen windooze nabizi uzivatelum jen nekolik standardnich aby nedelali voloviny (je to konjeckoncu OS pro klikace ze). Daji se ovsem vnutit i dalsi rozliseni.
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
ok ok.....1280*960 jsem ale v zivote nevidel ani nemel moznost nikde nastavit...je hezky ze je to optimalnimiho píše:1280*960 je ve stejnem pomeru v jakem jsou strany obrazovky takze v GUI bych taktez doporucil toto rozliseni. V hrach je to jedno, tam se s tim pocita a pri 1280x1024 nedochazi k zadne deformaci (lakonicky receno - misto kolecka se kresli elipsa a ve vysledku je na monitoru zase kolecko).
kazdopadne TOTO reste v JINEM THREADU tady se jedna o LG F900P Flatron.......
TAKZE kdo dalsi muze prispet svymi zkusenostmi???
- batman
- Nováček

-
Co si mam ohlidat pri koupi?
Zdravim vsechny,
tento tyden si chci koupit LG900P. Zajimalo by me, co si mam pri koupi monitoru ohlidat(jak poznam, ze ten monitor je vadny). Co a kde mam hledat? Jaky nastavit pozadi..., abych ty chyby nasel.
Dik za radu!!!!
PS:Prvni opravdova koupe monitoru.
tento tyden si chci koupit LG900P. Zajimalo by me, co si mam pri koupi monitoru ohlidat(jak poznam, ze ten monitor je vadny). Co a kde mam hledat? Jaky nastavit pozadi..., abych ty chyby nasel.
Dik za radu!!!!
PS:Prvni opravdova koupe monitoru.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
pust NOKIA test a zkontoloj konvergenci. u spousty monasku jsem videl prohnuty vrchni okraj (smerem dolu), ostrost musi byt perfektni (zkus text), pozadi si nastav ruzne barvy od bile (uvidis jestli neblikaji nektere rohy atd..) pres sedou a poblite zelenou (je na nich hezky videt moire) - nemelo by byt moc vyrazny. Zkontroluj jestli neni mechanicky poskozeny, neni podrapana obrazovka atd.. a bacha - je to jedna z nejtezsich 19"...
- batman
- Nováček

-
Monitor uz mam doma. Monitor je to pekny, ale nejsem spokojeny s konvergenci. Na prave strane mam 10cm modrou linku. Leva strana je docela dobra(levy dolni roh jde do zluta). Myslite si, ze je to normalni(reklamace?). Zkousel jsem to zmirnit pomoci OSD, ale pouze to prechazelo do jinych barev. V kramu jsem bohuzel nemel moznost monitor otestovat.
PS:Muj stary monitor(1992) bral pres 400W a LG zere jen 108W.V tomhle smeru jsem si docela polepsil:-))
PS:Muj stary monitor(1992) bral pres 400W a LG zere jen 108W.V tomhle smeru jsem si docela polepsil:-))
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Zkus deagaus, jiny rozliseni a pak ho bez vratit. Videl jsem celkem v akci 3 kusy kamaradu, ale tohle zadnej nedelal. Jeste ho zkus dat na jiny mistobatman píše:Monitor uz mam doma. Monitor je to pekny, ale nejsem spokojeny s konvergenci. Na prave strane mam 10cm modrou linku. Leva strana je docela dobra(levy dolni roh jde do zluta). Myslite si, ze je to normalni(reklamace?). Zkousel jsem to zmirnit pomoci OSD, ale pouze to prechazelo do jinych barev. V kramu jsem bohuzel nemel moznost monitor otestovat.
- batman
- Nováček

-
- miho
- Čestný člen

-
Tlustoproud jsem nemel nikdy moc v oblibe ale stejne by mne zajimalo jak jsi to meril a pocital.batman píše:S tou spotrebou jsem si srandu nedelal. Znacka SAMPO,rok vyroby 92,pri zapnutem monitoru proteka proud 1,8A*230V=414W,Ve standby 0,8A*230=184W
Odmagnetovani asi nepomuze, protoze monitor se pri kazdem spusteni odmagnetizuje sam. Dneska zkusim zajit do kramu a zeptam se na to.
Podle mne pomoci ampermetru a voltmetru prikon nenameris. Potrebujes elektromer.
- batman
- Nováček

-
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Ja myslim, ze vyrobce musi uvest maximalni proud, ktery se vsak od prumernych hodnot bude hodne lisit.batman píše:Nic jsem nemeril. Hodnota protekajiciho proudu byla uvedena vzadu na monitoru(1.8/0.8A). Nevim jest-li je to presne, ale pochybuji, ze by vyrobce uvadel vetsi proud nez musi.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56