Aktulizace stahnout OK,Nainstalovat error...

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Mach37
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Aktulizace stahnout OK,Nainstalovat error...

Příspěvek od Mach37 »

Jak už jste se dozvěděli v nadpisu jde o aktulizace ve Windows XP abych byl přesnější Windows XP Professional...
Takže mam nastaveno: "Oznamovat,ale nestahovat ani neinstalovat" (zkoušel jsem všechno v tom ale pokažde to samé),zmačknu normalně Stahnout pak se stahnou a "Jsou připraveny aktulizace...atd.." kliknu dam Vlastni (expresni jsem zkoušel taky) normalně vyberu co chci (klido i všechny) pak normalka dam Dalši piše to: "Inicializace aktulizace" a pak to najednou napiše(tady je příklad:):Tyto atulizace nemohli být nainstalovany: Aktulizace Systému Windows XP (KB: ----čislo kb----) ...zkoušel sem i přes web a jedna aktulizace se mi i povedla jenže ted už to zas nejde... :( par sem jich stahnul ručně ale to se mi nechce takhle každou stahovat :'( :)
[/url]
Running on:
Windows XP
Windows 7
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Me to dela taky, castecne jsem to vyrresil instalaci SP3 (abych castecne zazaplatoval a ocistil system) po opravny instalaci, kdy jsem menil cely pocitac - neudelal si to samy?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od CZDaywalker »

Zkus opravu na tomto linku
Mach37
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Hmmm

Příspěvek od Mach37 »

Pro Ondra: Po mě to pravě že nestihlo chtit aktulizace v SP 2 protože hned sem nainstaloval SP 3 ;)
Running on:
Windows XP
Windows 7
destrik
Nováček
Nováček

Příspěvek od destrik »

To CZDaywalker: Co robi dana oprava?
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

destrik: je to .bat ktery, co jem koukal, zastavi sluzbu sifrovani a automaticky aktualizace, nastavi do WU proxynu (resp ji nejak vyhleda, nevim presne), zaregistruje vsechny knihovny a znovu pusti sifrovani a WU, zkusil sem to a cekam az mi Win nabidne aktualizace..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Mach37
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Pořad nic...

Příspěvek od Mach37 »

mě to pořad nejde :(...podle mě to dela SP 3 ....to bude u mě tim---
Running on:
Windows XP
Windows 7
N@$ty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od N@$ty »

SP3 to na 100% nedělají. Mám je na x počítačích a no problem. Jediné co se stává je, že když nainstaluješ hned na SP3 IE7, tak to pak takhle jebe, ale stačí spustit tu batku co je v odkazu a pak se to rozjede... Každopádně tam budeš asi mít něco nakopnutého, asi bych to řešil takto ->
1) oprava systému
2) instalace SP3
3) instalace aktualizací vyjma IE7
4) instalce IE7

pokud nastane problém s tak to ta batka opravý.

Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
CZDaywalker
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od CZDaywalker »

destrik píše:To CZDaywalker: Co robi dana oprava?
opravuje, zastavuje, spousti a obnovuje celej WU.

Mam s tim dobry zkusenosti, proto muzu doporucit
Mach37
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

NJN

Příspěvek od Mach37 »

Nasty: NJN ale v knižce notebooku se piše SP 2 (navic když sem instaloval SP 3 tak to bylo z Microsoft Update IE 6)
Running on:
Windows XP
Windows 7
N@$ty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od N@$ty »

tjn, ale sp3 jsi tam doinstaloval ne? a jestli jsi potom stáhnul aktualizace, tak mezi nimi byl i IE7.

Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“