Grafika do PC
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- Rytmus
- Žlutá karta

-
Grafika do PC
nazdar chtel bych poradit jakou dat grafiku do kancelarskeho PC je to desktop takze to ma hrozne uzkou skrin mäm tam volnej AGP slot podporuje
1x/2x/4x a je tam fakt malo mista takze to musi bejt specialne uzka karta poradte mi procesor tma je Pentium 4 2GHz dam tam co nejvic ram (deska podporuje az 2GB ) takze co nejvic ale s grafikou nevim chtel bych na tom hrat starsi hry (flatout2 , Call of Duty 2 atd) Pamet grafiky bych si predstavoval tak 128 MB
1x/2x/4x a je tam fakt malo mista takze to musi bejt specialne uzka karta poradte mi procesor tma je Pentium 4 2GHz dam tam co nejvic ram (deska podporuje az 2GB ) takze co nejvic ale s grafikou nevim chtel bych na tom hrat starsi hry (flatout2 , Call of Duty 2 atd) Pamet grafiky bych si predstavoval tak 128 MB
- Stano K.
- Středně pokročilý

Do AGP sa objavili aj celkom nové karty a to HD 3850, síce tie karty nebudú low-profile.
P4 sa vyrábal iba do soc 478 a najvýkonnejšie CPU do soc 478 tiká na 3,2GHz to sa ti meniť veľmi neoplatí.
RAM do dosky s soc 478 budú DDR1, sú celkom drahé.
Dobré by bolo napísať max investíciu.
Ps: najlepšie by bolo predať súčasnú zostavu a kúpiť novú, hernú zostavu už poskladáš okolo 10 - 12.000Kč.
P4 sa vyrábal iba do soc 478 a najvýkonnejšie CPU do soc 478 tiká na 3,2GHz to sa ti meniť veľmi neoplatí.
Dobré by bolo napísať max investíciu.
Ps: najlepšie by bolo predať súčasnú zostavu a kúpiť novú, hernú zostavu už poskladáš okolo 10 - 12.000Kč.
- Rytmus
- Žlutá karta

-
- tx3rf
- Začátečník

-
- Rytmus
- Žlutá karta

-
- Rytmus
- Žlutá karta

-
- tx3rf
- Začátečník

-
- Stano K.
- Středně pokročilý

Odkaz sa vzťahuje na druhí príspevok v tomto vlákne:
ešte by som poprosil aby si vypísal všetky komponentyDo AGP sa objavili aj celkom nové karty a to HD 3850, síce tie karty nebudú low-profile.
Naposledy upravil(a) Stano K. dne ned 29. čer 2008, 17:38, celkem upraveno 1 x.
- Rytmus
- Žlutá karta

-
- Rytmus
- Žlutá karta

-
- Vivec
- Středně pokročilý

žádná taková neexistuje, můžeš skusit HD2600pro/XT, ale za ty problémy s ovladačema by mi to nestálo, nebo skusit sehnat X1950, možná jí ještě nějakej shop bude mít na skladě, nebo spíš bazar, a pak je tu již několikrát zmiňovaný 3850
výhodnost všech těch investic se ale rovná nule, je to největší hloupost co bys mohl udělat
výhodnost všech těch investic se ale rovná nule, je to největší hloupost co bys mohl udělat
- Stano K.
- Středně pokročilý

- Rytmus
- Žlutá karta

-
Re: Grafika do PC
protoze nejsou prachy je mi 15 let a rodice na to se*ou
- Blue Storm
- Odborník PCT

2Rytmus:mě je taky 15,teď budu dělat další upgrade za svoje peníze,celkově mě to vyjde možná na 10K a taky nic neříkám(rodiče nepřispívají na pc),co kdybys to pc co máš teď prodal,a za ty peníze+peníze co teď máš by jsi koupil nové pc,které by bylo o dost výkonější
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- kul1k
- Mírně pokročilý

a to pred chvili jeste penize nebyli problem
na upgrade se vykasli to radsi kup z bazaru PC za 3-4k se solidni grafikou a procakem ted se tu prodavalo celkem dost sestav tohohle typu dokonce EfineSS myslim neco takovyho prodal
na upgrade se vykasli to radsi kup z bazaru PC za 3-4k se solidni grafikou a procakem ted se tu prodavalo celkem dost sestav tohohle typu dokonce EfineSS myslim neco takovyho prodal
NB:Acer Aspire V3 571G
- Stano K.
- Středně pokročilý

Chcelo by to trocha vyjasniť veci a to koľko môžeš investovať.
- selky
- Nováček