ICQ padá- konec verze 5.1

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
bead
Začátečník
Začátečník

ICQ padá- konec verze 5.1

Příspěvek od bead »

Zdar, mam ICQ 5.10, a uz asi tyden mi denně spadne tak 5 - 20x což už dost rozčiluje, protože musim znovu a znovu davat přihlásit....
dělá to ještě někomu? kamaradi jedou na quipu a jim to beha. Mam trochu podezreni ze to je umyslně od tvurcu ICQ aby lidi presli na ICQ6, ale ja jsem ho testoval a nejvic mi vyhovuje ICQ5.1. takze me to stve.
iMac 27",
i5-3470 3,2GHz,
8GB RAM,
NVIDIA GeForce GTX 675MX,
Win 8.1 64bit CZ
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Nova verze ICQ 6 je ve vsem lepsi nez stara 5 a navic jede stabilne :wink:
..nevidim duvod zustavat u "stare" verze..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
bead
Začátečník
Začátečník

re

Příspěvek od bead »

ja jsem ICQ6 skousel mesic a nelibi se mi že mas vsechny okna v jednom a prepinas zalozky, pak se mi nelibí zvuky a dalsi veci, proste vratil jsem se ke stary verzy a byl jsem spokojenejsi
iMac 27",
i5-3470 3,2GHz,
8GB RAM,
Win 8.1 64bit CZ
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od Václav Sedlář »

bead píše:ja jsem ICQ6 skousel mesic a nelibi se mi že mas vsechny okna v jednom a prepinas zalozky, pak se mi nelibí zvuky a dalsi veci, proste vratil jsem se ke stary verzy a byl jsem spokojenejsi
S těma záložkama-jde to nastavit v nastavení, aby to bylo jednotlivě.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ty záložky jsou hlavně otázkou zvyku - za pár dní to naprosto přejde do krve. já existoval bez záložek cca 5 let, a dneska bych to už zpátky nebral
ignorelist: kremrole a dezoláti
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Václav Sedlář píše:
bead píše:ja jsem ICQ6 skousel mesic a nelibi se mi že mas vsechny okna v jednom a prepinas zalozky, pak se mi nelibí zvuky a dalsi veci, proste vratil jsem se ke stary verzy a byl jsem spokojenejsi
S těma záložkama-jde to nastavit v nastavení, aby to bylo jednotlivě.
jj, vse se da nastavit a muzes to pouzivat postaru :wink:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
bead
Začátečník
Začátečník

re

Příspěvek od bead »

no asi na to nakonec prejdu no kdyz to takhle pada, ale stve me to nastavovani, u 5 jsem jen povipinal reklami pri startu a pak ok....
iMac 27",
i5-3470 3,2GHz,
8GB RAM,
Win 8.1 64bit CZ
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

co ti brani v pouziti alternativnich klientu? mirandy nebo toho zminenyho qipa
NB:Acer Aspire V3 571G
bead
Začátečník
Začátečník

re

Příspěvek od bead »

mirandu i quipa jsem skousel, ale vzdy sem narazil na neco co mi chybelo, vim ze vse je otazka pluginu, ale jsem na to moc linej abych pokazdy doinstalovaval chybejici soucasti.... proste nejvic mi vyhovuje ICQ 5.1, nainstaluju a jedu... u vseho ostatniho je spoustu prenastavovani aby to vypadalo tak jak chci. navic casto menim PC nebo preinstalovavam, takze prenastavovani se opakuje porad dokola a to mě nebavi. ICQ 5.1 je pro mě OK
iMac 27",
i5-3470 3,2GHz,
8GB RAM,
Win 8.1 64bit CZ
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

co se týče Mirandy, ta se nahodí jednou a funguje, není třeba ji nijak reinstalovat, sama o sobě je v podstatě portable řešení s veškerým nastavením uloženým v jednom souboru. uznávám, hledat optimální pluginy je pruda.
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

ja bych rekl ze prave miranda zvlada vsechny veci co icq krom toho centa xctraz bo jak se to menuje kde sou hry
me taky lenost drzela u icq pak sem ale stahnul miranda pack uz prednastaveny s ruznejma pluginama a hle parada vse co sem potreboval je tam myslim se ze na miranda foru kdyby si nekoho poprosil tak by ti poupravil nejaky pack dle tvych pozadavku
NB:Acer Aspire V3 571G
bead
Začátečník
Začátečník

re

Příspěvek od bead »

ted jsem si nainstaloval ICQ6. jinak od založení tohot fóra po teď mi spadlo ICQ 7x....
skousel jsem to teda prenastavit k obrazu svemu, ale zakladni vzhled jsem nemoh zmenit protoze mam skusit navstevu jejich webu soon. celkově naběhnutí i práce s tohle verzi mi prijde pomalejsi jak se starou. ale pokud nebude padat tak si asi zvyknu nebo prejdu na quipa
iMac 27",
i5-3470 3,2GHz,
8GB RAM,
Win 8.1 64bit CZ
bead
Začátečník
Začátečník

nefunguje alt+s

Příspěvek od bead »

pro odeslani nejde ve verzu ICQ6 kombinace ALT+S
iMac 27",
i5-3470 3,2GHz,
8GB RAM,
Win 8.1 64bit CZ
bead
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bead »

nevite kde by se to dalo nastavit? strasne jsem byl na to zvyklej....
iMac 27",
i5-3470 3,2GHz,
8GB RAM,
Win 8.1 64bit CZ
Sheep-Master
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep-Master »

Nevíte někdo jak zprovoznit zpátky tu 5,1? Nějak to obejít? Prostě sem na to byl zvyklej a starýho psa novejm kouskům nenaučíš. Včera mě to pěkně nasralo...
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

cau taky sem hledal zpusob jak ozivit icq 5.1....icq sem daval sanci asi 3 dny..nakonec sem to hodil dohajzlu....nejhorsi vec na svete....navic ty podminky pouzivani... FUCK OFF :) zadal sem do seznamu ICQ 5.1 DOWNLOAD a naslo mi to ICQ ALTAS 5.1 tak sem ho aninstaloval a spustil v poho sice mi to psalo ze je nova verze tak sem dal pripomenout pozdeji a je to v cajku :) zatim :)
B.J.
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.J. »

Já se vám divím ofic. klient ICQ je zlo největší.Je to taková omalovánka pro děti a ještě k tomu značně rozežraná.Pokud můžu radit tak je QIP Infum jasná volba nemusíte stahovat žádné pluginy,bez reklam a navíc je to multi protokol klient (zatím teda jenom jabber,icq,irc,ruský jabber a phone.ru).Pokud se teda zřeknete nejakých Xtraz tak je to jeden z nejlepších alter. klientů.
www.qipim.cz
puschpull
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od puschpull »

Taky doporučuji QIP nebo ještě spíš QIP Infium
QIP používám skoro 2 roky, QIP Infium asi týden a zatím dojmy velmi dobré
K ICQ už bych se patrně vrátit nedokázal. to už bych zkusil Mirandu
http://puschpull.org
| PC sestava: |CPU: C2D E7200 2,53@3,60GHz 1,24V (400x9,0) Arctic Cooler Freezer 7 Pro | MB: Asus P5Q-Deluxe ( BIOS 0803 ) | RAM: 2x2GB DDR2-800MHz Patriot CL4 @ 1066MHz CL6 | GPU: ASUS EAH3650 SILENT 512M DDR3 | Audio Card: Asus Xonar Essence STX | PC Speakers: Audioengine A2 | Headphones: Beyerdynamic DT 990 | HDD: 4x WD6400AAKS (System + RAID1 + Data)| | External HDD: Samsung Story Station 1,5TB | WD My Passport 500GB | DVD-RW/RAM: Samsung SH-S223F | PSU: CORSAIR Power Supply HX520 | Case: COOLERMASTER Centurion 532 |
kojeckyl
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kojeckyl »

Pro takové účely vřele doporučuji QIP Infium nebo ještě lépe Windows Live Messenger (http://get.live.com/)
MB Gigabyte GA-965P-DS4 - Intel P965;
CPU Intel Core 2 Duo E6600 2,4GHz, 1066MHz;
2048 MB RAM Kingston 800MHz CL4;
HDD Seagate Barracuda 320GB;
Grafika Gigabyte (nVidia GeForce 7900GS, 256MB);
atd. atd...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“