FD
Moderátor: Don
- yes
- Černá karta
-
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- yes
- Černá karta
-
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak kdyz ti vyhovoval, tak to vezmu prakticky:
1) nech vyreklamovat, pak kup dobrou lepici matnou folii a prelep kazdou klavesu (pokud mas pobliz nejakou dobrou tiskarskou firmu, tak by ti mohli nechat vyrazit presne tvar klaves, neco jako mas nalepky s diakritikou)
2) nektery jo, nektery ne. spis bych zkusil nero drive speed a dal to i do ty reklamace
3) to neovlivnime, leda zkusit starsi/npvejsi verze ovladacu
4) imho vlastnost
Jinak jestli jsi jim primo napsal tohle (i s klavesama) a odpovedeli to, co jsi sem prekopiroval, tak bych nemel strach a poslal jim to (byt to alza, tak to vubec neresim, nejak tam nekontrolujou, co jim prijde zpatky, naposledy jsem jim vratil notebook s poskrabanym krytem a bez nabijecky, ani se neozvali, asi nechybi)
1) nech vyreklamovat, pak kup dobrou lepici matnou folii a prelep kazdou klavesu (pokud mas pobliz nejakou dobrou tiskarskou firmu, tak by ti mohli nechat vyrazit presne tvar klaves, neco jako mas nalepky s diakritikou)
2) nektery jo, nektery ne. spis bych zkusil nero drive speed a dal to i do ty reklamace
3) to neovlivnime, leda zkusit starsi/npvejsi verze ovladacu
4) imho vlastnost
Jinak jestli jsi jim primo napsal tohle (i s klavesama) a odpovedeli to, co jsi sem prekopiroval, tak bych nemel strach a poslal jim to (byt to alza, tak to vubec neresim, nejak tam nekontrolujou, co jim prijde zpatky, naposledy jsem jim vratil notebook s poskrabanym krytem a bez nabijecky, ani se neozvali, asi nechybi)
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
WiFi je přes tlačítko, na dvoupolohový spínač se (s prominutím) vyser, to zase tak častý není , navíc má podle mě lesklej displej, takže tam asi mají chybu...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník